Cutters Finland Oy

Parturi-kampaaja – Skanssi Turku!

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 13.09.2023, 0:00
  • Haku päättyy 11.03.2024, 23:59
  • 11.03.2024, 23:59

Parturi-kampaaja – Skanssi Turku!

Parturi-kampaaja – Skanssi Turku!, 4 paikkaa, Cutters Finland Oy, Helsinki

Haluatko olla osa nopeasti kasvavaa Cutters-perhettä, jossa pääset varmasti kehittämään taitojasi niin naisten kuin miesten hiustenleikkausten parissa? Loistavaa! Etsimme nyt loppuvuodesta 2023 Turun Skanssin kauppakeskukseen avautuvaan uuteen salonkiimme parturi-kampaajia vahvistamaan tiimiämme omalla osaamisellaan. Voit halutessasi työskennellä meillä kokoaikaisesti tai esimerkiksi opintojesi ohella – me olemme joustavia. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään kaikissa Turun alueen vilkkaissa Cutters-salongeissa ammattitaitoisen tiimin kanssa.

Cutters syntyi halusta tehdä asioita paremmin niin asiakkaiden kuin työntekijöidenkin näkökulmasta. Asiakkaille halusimme tarjota kohtuuhintaista ja laadukasta hiustenleikkuuta kohtuullisessa ajassa ilma ajanvarausta. Työntekijöille halusimme tarjota mahdollisuuden keskittyä nimenomaan hiusten leikkaamiseen, eli:

Palkkatyön, johon sisältyy reilu peruspalkka ja erittäin motivoiva bonusjärjestelmä (maksamme hiusalan TES:n mukaista peruspalkkaa lisineen sekä Cuttersin oman bonusjärjestelmän mukaista bonuspalkkaa).

Työvälineet ja lakisääteisen työterveyshuollon

Mahdollisuuden toimia ympäristössä, jossa ei ole väriaineita ja kemikaaleja

Turvallisen työpaikan ja esimiesten sekä johdon jatkuvan tuen

Hyvät ura- ja kehitysmahdollisuudet sekä Suomessa että kansainvälisesti kasvavassa yrityksessä

Ei siis kikkailua vuokratuolien kanssa vaan turvallinen työsuhde, jossa työnantaja antaa täyden tuen työntekijöilleen! Cutters on myös siellä missä ihmiset ovat. Salonkimme sijaitseva pääsääntöisesti ostoskeskuksissa ja vilkkaimmilla kaduilla, asiakkaita siis riittää. Etsimme joukkoomme positiivisia parturi-kampaajia, jotka suhtautuvat intohimoisesti parturi-kampaajan ammattiin ja laittavat aina asiakkaan etusijalle. Jos olet.

Koulutettu hiusalan ammattilainen

Asiakaspalveluhenkinen ja ahkera tiimipelaaja

Vastuuntuntoinen ja kehitysmyönteinen työntekijä

.niin laita hakemus! Työkielinä käytät sujuvasti suomea ja/tai englantia. Cutters-perhe kasvaa jatkuvasti niin Suomessa kuin kansainvälisestikin ja haluamme olla alan edelläkävijöitä. Cuttersilla viihtyy varmasti, jos motivoituu uusista haasteista ja on innostunut viimeisimmistä trendeistä. Kehitämme jatkuvasti myös omaa akatemia -konseptiamme ja koulutusohjelmaamme, joissa työntekijämme pääsevät kehittämään taitojaan entisestään.

Jos kiinnostuit tehtävästä niin lähetä suoraan työhakemus oheisesta linkistä tai ota yhteyttä, niin voimme keskustella lisää. Työn aloitus on sovittavissa joustavasti syksyn ajalle, kuitenkin viimeistään marraskuun loppupuolelle. Kontaktoimme hakijoita jatkuvasti, joten älä epäröi laittaa hakemusta heti tulemaan.

Hanna Kiertonen

Cutters Finland

P +358 401633195

E hanna.kiertonen@cutters.fi

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Hanna Kiertonen, hanna.kiertonen@cutters.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: