Coronaria Oy

Psykiatrian erikoislääkäri

  • Sijainti
  • Julkaistu 26.10.2023, 0:00
  • Haku päättyy 30.06.2024, 23:59
  • 30.06.2024, 23:59

Psykiatrian erikoislääkäri

Psykiatrian erikoislääkäri, Coronaria Oy, Coronaria Psykiatria Oy

Coronaria Psykiatria Oy tarjoaa psykiatrian ja mielenterveystyön ammattilaisia ja palveluja julkiselle sektorille. Meillä työskentelee sairaanhoitajia, psykologeja sekä psykiatrian alojen erikoislääkäreitä.

Psykiatri, olemme kiinnostuneita sinusta!

Olemme ihmisläheinen toimija, jolle työntekijöiden hyvinvointi on tärkeää. Meillä työntekijä on aidosti tärkeä ja jokaisella mahdollisuus vaikuttaa työhönsä liittyviin asioihin. Toimintamme on pitkäjänteistä, mutta samalla joustavaa ja ketterää. Oma yhteyshenkilösi kuuntelee toiveitasi ja huolehtii asioista arkeasi helpottaen. Kliinisissä pulmissa saat hyödyntää apunasi vastuulääkäreitämme. Tervetuloa mukavaan ja osaavaan porukkaamme!

– Töiden aloitusajankohta voidaan sopia joustavasti

– Voimme työllistää koko- tai osa-aikaisesti

– Työtä voi tehdä monipuolisesti etä- ja lähityönä maantieteellinen alue huomioiden

– Coronarialla voit toimia työsuhteisena, ammatinharjoittajana tai oman yritykseksi kautta

Miten sinä haluaisit rakentaa työviikkosi? Ota yhteyttä ja mietitään asiaa yhdessä!

Lisätietoja antaa:
Laura Kilpinen, yhteyspäällikkö
laura.kilpinen@coronaria.fi
p. 040 548 7435

Mari Nousiainen, yhteyspäällikkö
mari.nousiainen@coronaria.fi
p. 040 627 7112

Terveydenhuollon ammattilaisten työn arvostus on Coronarialla keskiössä. Se ei ole päälle liimattu korulause, vaan aidosti toimintamme lähtökohta, sillä Coronaria on lääkärien perustama, omistama ja johtama yritys. Meillä tehdään töitä pitkäjänteisesti terveyden ja hyvinvoinnin eteen ja arvot ohjaavat vahvasti toimintaamme. Coronaria on yksi Suomen merkittävimmistä terveydenhuollon yrityksistä ja suurimmista toimijoista ainoa, joka on täysin suomalaisessa omistuksessa.

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveys- ja hyvinvointipalveluihin erikoistunut konserni. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon ja hyvinvoinnin palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa.

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.

Meitä coronarialaisia on jo 4550 ja liikevaihtomme oli vuonna 2022 noin 358 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 5. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys. Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Palkkaus:Sovitaan erikseen
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta, Sovitusti
Työaika:muu osa-aikatyö, Sovitaan joustavasti
Yhteystiedot:Mari Nousiainen, Yhteyspäällikkö
mari.nousiainen(at)coronaria.fi
tai
Laura Kilpinen, Yhteyspäällikkö
laura.kilpinen(at)coronaria.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: