Coronaria Oy

Kuntoutuslääkäri

  • Sijainti Seinäjoki
  • Julkaistu 04.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 28.04.2024, 23:59
  • 28.04.2024, 23:59

Kuntoutuslääkäri

Kuntoutuslääkäri, Coronaria Oy, Seinäjoki

Monipuoliset asiakkaat, yksityisen toimijan ketteryys ja joustavuus. Etsimme parhaillaan yleislääkäriä moniammatilliseen tiimiin Seinäjoelle – Tule kuntoutuslääkäriksi Coronarialle!

Tule tekemään merkityksellistä työtä

Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa ja kasvavassa organisaatiossa, kattavan perehdytyksen sekä vahvan kollegiaalisen tuen osana moniammatillista tiimiä. Voit toimia työsuhteisena, ammatinharjoittajana tai oman yritykseksi kautta, sillä meille on tärkeää, että löydämme elämäntilanteeseesi sopivan ratkaisun.

Voit olla etsimämme osaaja, jos olet laillistettu lääkäri ja omaat aikaisempaa kokemusta työ- ja toimintakyvyn arvioinnista ja/tai kuntoutuksesta. Voit olla myös työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri, sillä meillä voit suorittaa kuntoutuspalveluiden osion erikoistumisestasi.

Työnkuvaasi kuuluu kuntoutuslääkärin työ osana moniammatillista tiimiä

Työ on ammatillisesti kiinnostavaa, sillä asiakkaat ovat hyvin monipuolisia diagnooseiltaan sekä taustoiltaan. Meillä pääset aidosti osaksi tiivistä moniammatillista tiimiä ja kokenut työryhmämme on apunasi kuntoutussuunnitelmien laatimisessa ja ammatillisen kuntoutuksen saloihin perehdyttämisessä. Missiomme on yhdessä tukea ihmisiä kohti mielekästä arkea, sekä pääsemään ja palaamaan työelämään, että pysymään siellä.

Yhdessä asiakkaidemme kanssa saamme aikaan ammatillisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat työnteon sairaudesta tai vammasta huolimatta. Teemme tiivistä yhteistyötä työnantajakentän, kuntoutus- ja hoitotahojen, oppilaitosten sekä muun verkoston kanssa.

Lisätietoa Aksesta: https://www.coronaria.fi/kelan-kuntoutukset-ja-valmennukset/ammatillinen-kuntoutusselvitys-akse/?gclid=EAIaIQobChMIx6PB6cWMgwMVQBqiAx30pwi7EAAYASAAEgJrI_D_BwE

Lisätietoa Taito- kuntoutuksesta: https://www.coronaria.fi/kelan-kuntoutukset-ja-valmennukset/taito-kuntoutus/

Työpaikka on haettavissa Coronarian rekrytointisivuston kautta osoitteessa:https://ats.talentadore.com/apply/kuntoutuslaakari/m2r54o

Lisätietoja antaa:

Miia Suomi, rekrytointikoordinaattori, p. 0401498401 miia.suomi@coronaria.fi ja Johanna Matilainen, palvelupäällikkö p. 044 467 6140 johanna.matilainen@coronaria.fi

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:osapäivätyö
Yhteystiedot:Miia Suomi
rekrytointikoordinaattori
miia.suomi@coronaria.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: