Consti Korjausurakointi Oy

Vastaava työnjohtaja

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 19.06.2024, 23:59
  • 19.06.2024, 23:59

Vastaava työnjohtaja

Vastaava työnjohtaja, Consti Korjausurakointi Oy, Oulu

Vahvistamme Consti Korjausrakentaminen Oy:n toimintaa Oulun alueella ja haemme vastaavaa työnjohtajaa ja työnjohtajia uudis- ja korjausrakentamisen työkohteisiimme.

Vastaavana työjohtajana vastaat kohteista kokonaisvaltaisesti aina niiden käynnistymisestä päättymiseen asti. Huolehdit siis, että työmaat etenevät aikataulun mukaisesti ja kustannustehokkaasti, omat työntekijämme toimivat turvallisesti työmaan tavoitteiden täyttymiseksi ja aliurakoitsijoiden kanssa toimiminen on luontevaa. Haluat tuottaa mielekkään työmaan kaikille osapuolille.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen päivätyö, jossa työaika painottuu klo 7.00-15.30 välille. Tehtävään liittyvät kohteemme sijaitsevat pääasiassa Oulussa ja sen lähiseudulla.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektijohtaja Timo Jääskeläinen, p. +358 44 585 2711.

Haemme vastaavaa työnjohtajaa, jolta löytyy:

– rakennusmestarin tutkinto, tai muu tehtävään soveltuva koulutus

– aikaisempaa kokemusta vastaavana työnjohtajana toimimisesta

– aitoa asiakaslähtöisyyttä ja palveluhenkisyyttä

– tinkimätön turvallisuusasenne ja taito motivoida muita

– joukkuehenkeä, sillä meillä onnistumiset tehdään aina yhdessä.

Palkkauksemme on alalla kilpailukykyinen, neuvottelemme sen tehtävän valitun henkilön kanssa hänen osaamistaan vastaavaksi. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. lakisääteistä laajempi työterveyshuolto, kulttuuri- ja liikunta- sekä työsuhdepolkupyöräetu.

Meillä pääset osaksi innovatiivista ja reilua työyhteisöä, jossa jokaisen ammattitaitoa arvostetaan. Ympärillesi saat tiiviin porukan, jossa jaetaan omaa osaamista ja kannustetaan muita onnistumaan. Työympäristössämme arvostamme reilua tiimihenkeä, ratkaisukeskeisyyttä sekä yhdessä tekemisen meininkiä. Tarjoamme sinulle runsaasti mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen ja urapolulla etenemiseen. Suunnitellaan yhdessä Sinun näköisesi ura meillä Constilla.

Consti Korjausrakentaminen Oy

Consti on yksi Suomen johtavista korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneistä yhtiöistä. Tarjoamme kattavasti korjausrakentamisen ja talotekniikan sekä valikoidusti uudisrakentamisen palveluita taloyhtiöille, yrityksille ja sijoittajille sekä julkiselle sektorille Suomen kasvukeskuksissa. Työllistämme noin 1000 korjausrakentamisen ja talotekniikan ammattilaista ympäri Suomea.

Uudistamme asunto-, teollisuus-, kauppa-, hotelli- ja toimistokiinteistöjä sekä julkisen sektorin kohteita. Consti tarjoaa myös palvelu-urakointia sekä sopimusasiakkaille toteutettavia huolto- ja ylläpitopalveluja.

Palkkaus:Sopimuspalkka
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan, heti
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Projektijohtaja Timo Jääskeläinen, p. +358 44 585 2711.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: