Click Henkilöstöpalvelut Oy

Leivontataitoinen kahvilatyöntekijä

  • Sijainti Juupajoki
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 03.06.2024, 23:59
  • 03.06.2024, 23:59

Leivontataitoinen kahvilatyöntekijä

Leivontataitoinen kahvilatyöntekijä, Click Henkilöstöpalvelut Oy, Juupajoki

Jos olet leivontataitoinen jauhopeukalo, jonka unelma on levittää tuoreen leivän ja leivonnaisten valloittava tuoksu aitoon tehdasmiljööseen, saatat olla juuri etsimämme henkilö! Walleniuksen Wapriikki on uniikkiin vanhaan kenkätehtaaseen Juupajoelle syntynyt kulttuurin ja tapahtumien keskus, jossa järjestetään erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia, kuten häitä.

Työtehtävääsi kuuluu lounaskahvilassa tarjottavien kakkujen, leivoksien ym. leipomo- ja vitriinituotteiden valmistaminen itsenäisesti työskennellen. Mahdollisuuksien mukaan, leivontaa voi laajentaa myös kakkutilauksiin. Työ on paikoittain nopeatempoista ja tarkkuutta vaativaa. Leipurina pääsee osaksi tarvittaessa auttamaan kokkiakin keittiössä ja myyjää kahvilassa, joten työnkuvasi on laaja ja erittäin mielenkiintoinen! Tässä työssä saat olla luova!

Tehtävässä menestyksen takaavat:
– Alan koulutus ja/tai aikaisempi työkokemuksesi leivonta töistä
– Voimassa oleva hygieniapassi
– Visuaalinen silmä herkullisten leipomusten valmistukseen
– Intohimo leivontaa kohtaan ja halu innovoida uutta
– Reipas ja positiivinen työote
– Suomen kielen taito

Juupajoki tarjoaa myös monipuoliset asumismahdollisuudet ja laajat lähipalvelut. Junayhteys mahdollistaa työssäkäynnin esimerkiksi Tampereelta vain reilussa puolessa tunnissa.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kesto noin elokuun loppuun saakka. Työtä tehdään alkuun osa-aikaisesti. Työvuorosi voivat sijoittua mille viikonpäivälle tahansa maanantaista sunnuntaihin, työtä on tarjolla vähintään 90h/3vko. Työaikasi ajoittuu klo 8.00-15.00 välille, sopimuksen mukaan. Kesäsesongin edetessä on mahdollisuus kasvattaa viikkotuntimäärää. Tehtävässä noudatetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta. Palkkaus TES:n mukaan, 12,04€/h. Kyseessä on vuokratyösuhde.

Oletko sinä jauhoinen timantti tiimiimme?
Täytä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä https://www.click-hp.fi/hakemus/19845. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Johanna Ruopsalta 050 411 2703 tai voit myös laittaa hakemuksesi CV:n kera sähköpostiini joka on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.
Walleniuksen Wapriikin toiveesta, kaikki yhteydenotot suoraan Johannalle.
——————–
www.walleniuksenwapriikki.fi

Palkkaus:Tes / sopimuksen mukaan
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk
Työaika:muu osa-aikatyö
Yhteystiedot:Rekrytintikonsultti Johanna Ruopsa
Puh 050 411 2703
S.posti etunimi.sukunimi@click-hp.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: