Clean and Safe Lappalainen Oy

Siivoja, Clean and Safe Lappalainen Oy, Joutsa

  • Sijainti Joutsa
  • Julkaistu 09.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 15.03.2024, 23:59
  • 15.03.2024, 23:59

Siivoja, Clean and Safe Lappalainen Oy, Joutsa

Siivoja, Clean and Safe Lappalainen Oy, Joutsa, Clean and Safe Lappalainen Oy, Joutsa

Tule meille töihin!

Etsimme ahkeraa ja oma-aloitteista siivoojaa kiinteään asiakaskohteeseen kokoaikaiseen työsuhteeseen (37,5 h/viikko).

Odotamme sinulta reipasta vastuullista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, palveluhenkistä asennetta sekä joustavuutta erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa. Toivomme, että sinulla on aiempaa siivouskokemusta vähintään vuoden ajalta ja laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan koulutus ja että pystyt kommunikoimaan suomen kielellä. Sinulla tulee olla työturvallisuuskortti.

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksen, hyvän perehdytyksen puhtaanapitoalalle sekä asiakaskohteeseesi, alan parhaat edut, mukavan työporukan ja maksamme kilpailukykyisempää palkkaa sekä tarvittaessa työturvallisuuskorttikoulutuksen. Työpäiväsi sijoittuvat arkipäiviin ja työaika on joustava. Turvallisuus on meillä tärkeä asia ja puemme sinut asianmukaisiin työvaatteisiin. Ajokortti katsotaan eduksi.

Kerro meille omasta osaamisestasi ja motivaatiostasi tiivistetysti ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi samoin tein: ulla.vapaa@cleanandsafe.fi
 
Työ alkaa sopimuksen mukaan. Kerro hakemuksessasi milloin voisit aloittaa työn. Haastattelemme jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, olethan siis nopea. Kysy rohkeasti lisätietoja arkisin: Ulla Vapaa p. 050 4754 780, ulla.vapaa@cleanandsafe.fi

Voit täyttää myös rekrytointilomakkeemme:
https://cleanandsafe.fi/tule-meille-toihin-2/

Clean and Safe on perheyritys, jonka taustalla on vuosikymmenien kokemus puhtaanapitoalasta sekä työturvallisuustoiminnasta puhtaanapitopalveluiden toteuttamisessa. Ammattitaitoinen ja korkealaatuinen siivouspalvelumme varmistaa toimitilojen puhtauden, viihtyisyyden, edustusvalmiuden ja turvallisuuden. Tuotamme vastuullisesti kaikenkokoisten yritys- ja tuotantotilojen sekä rakennustyömaiden ylläpito- ja perussiivouksia vankalla kokemuksella. Tarjoamme puhtaanapitopalveluitamme myös majoitusalalle ja kotitalouksille. Pidämme huolta työntekijöistämme ja heidän osaamisensa kehittämisestä. Perehdytämme puhtaanapitoalalle ja mahdollistamme kouluttautumisen. Olemme ylpeitä yhteisestä osaamisesta ja hyvin tehdystä työstä. Tule tekemään kanssamme asiakkaan arjesta vähän helpompaa!

Palkkaus:Muu, TES:n mukainen
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin: Ulla Vapaa p. 050 4754 780, ulla.vapaa@cleanandsafe.fi
Yhteystiedot:Vapaa, Ulla , ulla.vapaa@cleanandsafe.fi, +358504754780
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: