Bolt.Works Oy

Viikonloppusiivooja Oulun seudulle, Oulu

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 14.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:00
  • 31.05.2024, 23:00

Viikonloppusiivooja Oulun seudulle, Oulu

Viikonloppusiivooja Oulun seudulle, Oulu, 2 paikkaa, Bolt.Works Oy, Oulu

Kiinnostaisiko työt luotettavalla työnantajalla mukavassa porukassa? Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden oppia uutta ja kerryttää arvokasta työkokemusta.

Etsimme viikonloppuisin tapahtuvaan siivoustyöhön työntekijöitä Oulun alueelle. Työpaikkoja on tarjolla erilaisissa siivouskohteissa, kuten esimerkiksi taloyhtiöiden rapuissa, toimistoissa sekä muissa kiinteistöjen kohteissa.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous vaihtelevissa kohteissa, jotka voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeen sekä työntekijän osaamisen mukaan. Työssä katsomme hyväksi kyvyn itsenäiseen työskentelyyn.

Aiempi siivoustyön kokemus katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta. Hakijan asenteella työtä kohtaan ja halulla oppia uutta on suuri merkitys työnhaussa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työtä voi olla joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti kohteista riippuen. Päivittäinen työaika voi vaihdella kohteesta riippuen.

Lisätietoja kyseisestä työpaikasta ja muista Boltin työmahdollisuuksista antaa Jenny Sarajärvi sähköpostitse osoitteesta jenny.sarajarvi@bolt.works.

Palkkaus:Aikapalkka
Työ alkaa:24.05.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Sarajärvi, Jenny, jenny.sarajarvi@bolt.works, +358503286016
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: