Bolt.Works Oy

Ravintolatyöntekijä ISS Palveluille Nokialle, kei

  • Sijainti Nokia
  • Julkaistu 07.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 29.02.2024, 23:24
  • 29.02.2024, 23:24

Ravintolatyöntekijä ISS Palveluille Nokialle, kei

Ravintolatyöntekijä ISS Palveluille Nokialle, kei, Bolt.Works Oy, Nokia

Ravintola Ragnar on ISS Palvelut Oy:n lounas- ja tilausravintola, joka toimii Nokian Renkaiden pääkonttorin ja tehtaan yhteydessä Nokian keskustassa. Ravintola on upeasti uudistettu ja sinne mahtuu 175 asiakasta istumaan. Monipuolista lounasta tarjoillaan klo 9.30-13 välisenä aikana. Myös kahvio palvelee asiakkaita arkisin tuoreilla kahviotuotteilla. Ravintolatilaan saa helposti rakennettua juhlat häistä hautajaisiin. Myös bändille on tarjolla korotettu tila hyvällä paikalla.

Etsimme nyt sekä keittiöön, että salin puolelle keikkatyöntekijöitä!

Tässä tehtävässä pääset osaksi mukavaa ja rentoa tiimiä! Työpäiväsi koostuvat kokemuksesi mukaan salityöntekijän, keittiötyöntekijän ja astiahuoltajan tehtävistä.

Asiakasmäärät ovat suuria, joten toivomme että omaat oma-aloitteisen ja reippaan työotteen! Aikaisempi ravintola-alan tausta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Toivomme että sinulla olisi jo hygieniapassi, mutta voimme myös tarvittaessa auttaa sinua hankkimaan ne.

Keikkatyössä pääset itse vaikuttamaan työvuoroihisi ja tämä työ sopii sinulle joka etsit lisätöitä nykyisen työn oheen, opiskelujen lisäksi tai, jos muuten vain olet halukas tekemään keikkatöitä. Työvuoroja on tarjolla tarpeen mukaan ja työvuoroja tulee tarjolle nopeallakin aikataululla.

Kiinnostuitko? Jos kaipaat lisätietoja, voit kysyä niitä Idalta,
puh. +358509114021

Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Palkkaus:Aikapalkka
Työ alkaa:29.02.2024
Työn kesto:6 – 12 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Mäki, Ida, ida.maki@bolt.works, +358509114021
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: