Bolt.Works Oy

Metallityöntekijä / Koneasentaja Orimattilaan, Or

  • Sijainti Orimattila
  • Julkaistu 12.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 04.03.2024, 0:00
  • 04.03.2024, 0:00

Metallityöntekijä / Koneasentaja Orimattilaan, Or

Metallityöntekijä / Koneasentaja Orimattilaan, Or, Bolt.Works Oy, Orimattila

Asiakkaamme etsii C-kortillista metallityöntekijä monipuolisiin tehtäviin. Työhön kuuluvat teollisuuden tuotantolinjojen kokonaisvaltaiset muutosprojektit suunnittelutöistä toimivaan kokonaisuuteen sekä nosto- ja siirtolaitteiden korjaus- ja tarkastustyöt. Tehtävä on mahdollista rakentaa osaamisen mukaan. Englannin kielen taito sekä sosiaalinen ja palvelualtis asenne on edellytys tehtävässä menestymiseen.

Onko sinulla jo vahva osaaminen esimerkiksi mekaniikan, hydrauliikan tai sähköhydrauliikan alueelta, ja olet valmis matkustamaan eri kohteisiin ja projekteihin Euroopassa, ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn? Olet esimerkiksi todella hyvä hitsari tai koneistaja, tai joku toinen osa-alue on vahvuutesi.

Jos olet kiinnostunut monipuolisesta ja haastavasta tehtävästä, ja olet valmis matkustamaan, niin laita hakemus. Paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä, ja hän työllistyy suoraan asiakasyritykseen.

Kiinnostuitko? Laita hakemus oheisen linkin kautta tai ole yhteydessä rekrytoijaamme niin kartoitetaan tilanteesi ja kerromme lisää avoimista paikoista.

Palkkaus:Aikapalkka
Työ alkaa:04.03.2024
Työn kesto:6 – 12 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Vesanen, Miia, miia.vesanen@bolt.works, +358504357691
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: