Bolt.Works Oy

Kirvesmies, Lappeenranta

  • Sijainti Lappeenranta
  • Julkaistu 28.11.2023, 0:00
  • Haku päättyy 06.05.2024, 23:12
  • 06.05.2024, 23:12

Kirvesmies, Lappeenranta

Kirvesmies, Lappeenranta, 5 paikkaa, Bolt.Works Oy, Lappeenranta

Omaatko aiempaa kokemusta rakennustyömailla työskentelystä ja tunnistat hiukan työmaan eri vaiheitakin? Oletko työssäsi huolellinen ja tykkäät myös yksityiskohtien viimeistelystä? Jos rakennustyömaan työtehtävät ovat sinun juttusi, kannattaa jatkaa lukemista.
 
Haemme asiakkaillemme KIRVESMIEHIÄ keväälle ja kesälle 2023 Etelä-Karjalan alueelle.
 
Kirvesmiehenä työskentelet tiiviisti rakennustyömaan eri työvaiheissa sisä- ja ulkotehtävissä. Työkohteina voivat olla niin uudisrakennukset kuin saneerauskohteet ja tehtävinäsi erilaiset mittaamisen ja asentamisen työtehtävät. Osaamisesi ja kokemuksesi mukaisesti työtehtäviäsi voivat olla muun muassa väliseinien, ulko-ovien ja ikkunoinen asentaminen, levytykset, panelointi, listoittaminen sekä lattia- ja kalusteasennukset.
 
Tarvitset työssäsi huolellisen ja tarkkaavaisen työskentelyotteen. Sinulla tulee olla silmää lopputulokselle ja hahmottaa työvaiheiden syy-seuraussuhteita. Työ on fyysisesti vaativaa, joten fyysisen kestävyyden ja kunnon tulee olla hyvä. Toisinaan työtä tehdään sisätiloissa ja toisinaan ulkona riippuen kohteen työvaiheesta, joten sinulla tarvitsee olla kyky sopeutua muuttuviin työskentelyolosuhteisiin. Sinulla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti, mutta mikäli et tätä vielä omista, on se mahdollista suorittaa ennen töiden alkamista.
 
Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin kello 7-15.30 väliselle ajalle.

Työsuhteessa noudatetaan talonrakennusalan työehtosopimusta. Palkkaus muodostuu aiemman osaamisen ja kokemuksen mukaan.
 
Bolttilaisena sinulle kuuluvat:
+ Aina vähintään työehtosopimuksen mukainen ja kokemukseen pohjautuva palkkaus
+ Laadukas työterveyshuolto
+ Turvalliset työvaatteet ja -varusteet
+ Bonusta hyvin tehdystä työstä.
 
Hae tehtävään sähköisesti Bolt.Works-sovelluksessa tai verkkosivujemme kautta. Täytäthän hakijaprofiilisi huolellisesti. Kerro meille itsestäsi ja liitä työnhakijaprofiiliisi ajantasainen CV sekä voimassa olevat ammattipätevyydet ja -kortit kuvineen sekä voimassaoloaikoineen. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Palkkaus:Aikapalkka
Työ alkaa:08.01.2024
Työn kesto:3 – 6 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Peuhkuri, Topi, topi.peuhkuri@bolt.works, +358504651773
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: