Bolt.Works Oy

Asbestipurkutyöntekijä, Jyväskylä

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 03.06.2024, 0:00
  • 03.06.2024, 0:00

Asbestipurkutyöntekijä, Jyväskylä

Asbestipurkutyöntekijä, Jyväskylä, Bolt.Works Oy, Jyväskylä

Etsimme yhteistyökumppanillemme asbestipurkutyöntekijöitä eri työmaille Jyväskylän alueelle. Työkohteita on satunnaisesti myös kehyskunnissa.

Ensisijaisesti etsimme itsenäiseen työhön kykeneviä tekijöitä, mutta otamme huomioon myös kokemattomammat hakijat, kunhan työssä tarvittavat pätevyydet ovat kunnossa ja aikaisempaa kokemusta löytyy.

Tehtäviin kuuluvat kussakin kohteessa tehtävät asbestipurkutyöt kaikkine työvaiheineen alusta loppuun. Kerro meille hakemuksessasi osaamisestasi ja kokemuksestasi esim. oletko tehnyt asbestipurkuja osastointimenetelmällä vai myös muita työtapoja käyttäen (kohdepoisto, pussipurku jne.) ja osaamme tarjota juuri sinulle sopivaa työkohdetta. Työtä tehdään työskentelykohteesta ja osaamisesta riippuen joko tiimissä tai ainakin osittain itsenäisesti.

Työ edellyttää:
– voimassaoleva työturvallisuuskortti
– pätevyystodistus asbestipurkutöihin
– lääkärintodistus asbestipurkutyötä tekevälle (alle 3 vuotta vanha)
– oma maski ja moottori sekä näihin tehdyt mittaukset katsotaan suureksi eduksi, mutta projektin mukaan asianmukaiset hengityssuojaimet voidaan järjestää myös joko Boltin tai suoraan asiakkaan kautta.

Oma auto on eduksi työmaille liikkumista ajatellen, mutta ei suinkaan välttämätön. Useat työkohteet sijaitsevat julkisten kulkuyhteyksien varrella.

Työt sijoittuvat kesä-syksyn ajalle, työmaasta riippuen.

Palkkaus:Aikapalkka
Työ alkaa:03.06.2024
Työn kesto:3 – 6 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Penttinen, Riikka, riikka.penttinen@bolt.works, +358505710291
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: