Barona Oy

Vaatemyyjä

  • Sijainti Rauma
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.05.2024, 23:59
  • 30.05.2024, 23:59

Vaatemyyjä

Vaatemyyjä, Barona Oy, Barona Kauppa Oy, Rauma

Oletko kesätöitä vailla? Oletko reipas, myyntihenkinen ja viihdyt ihmisten parissa? Haluatko työskennellä vaatealan yrityksessä Rauman keskustassa? Etsimme vaatemyyjää kesätöihin RaumanTexpörssiin!

Texpörssi etsii aurinkoisia asiakaspalvelijoita vaateliikkeeseensä kesäksi. Työt alkavat kesäkuun alussa ja toivomme sinun työskentelevän elokuun puoliväliin asti. Toivomme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelualalta. Kokemus ja kiinnostus vaatteiden myynnistä katsotaan eduksi.

Asiakkaiden kokonaisvaltainen palvelu on tärkeää ja toivomme sinulla olevan silmää suositella eri tuotteita ja asukokonaisuuksia.

Toivomme löytävän iloisen ja huumorintajuisen lisän työyhteisöön. Tehtävässä menestyminen edellyttää täysi-ikäisyyttä ja suomen kielen taitoa.

 Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit meiille oikea henkilö!

Työtunteja on tarjolla minimissään 15h /vko. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa. Palkkaus Kaupan alan TES.

Laitathan hakemuksesi pian Baronan rekrytointijärjestelmän kautta, niin pääsemme tutustumaan sinuun paremmin. Käsittelemme vain järjestelmään kautta tulleet hakemukset. Kerrothan hakemuksessasi, miksi juuri sinä sopisit lisäksi tiimiä! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:1 – 3 kk
Työaika:muu osa-aikatyö
Yhteystiedot:Baronan rekrytointi
applicantsupport@barona.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: