Barona Oy

Optikko Silmäasemalle

  • Sijainti Kemi
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 06.06.2024, 23:59
  • 06.06.2024, 23:59

Optikko Silmäasemalle

Optikko Silmäasemalle, Barona Oy, Barona Sales Oy, Kemi

Tule kanssamme tekemään suomalaisten silmistä maailman onnellisimmat! Etsimme Silmäaseman tiimiin optikkoa, joka tukee tiimiä omalla esimerkillä ja reippaalla otteella. Tarjoamme sinulle paikan huipputiimissä, jossa asiat tehdään vahvalla asiantuntijuudella, suurella sydämellä ja asiakkaiden tarpeita kuunnellen.

Osaksi Silmäaseman huippujoukkuetta Kemiin ja Tornioon!

Kemin ja Tornion alueen optikkona pääset osaksi Silmäaseman moniammatillista näkemisen asiantuntijoiden joukkuetta. Meillä optikot, myyjät, myymäläpäälliköt ja silmälääkärit tekevät tiiviisti töitä yhdessä ja auttavat asiakasta löytämään parhaimmat ratkaisut. Pääset työskentelemään osaavassa tiimissä, joka koostuu useammasta kokeneesta optikosta ja myyjästä. Esihenkilösi on myymäläpäällikkö Tiina. Tiimissämme on mukava ja rento ilmapiiri, ja teemme töitä yhdessä tekemisen ja tukemisen ajatuksella. Henkilöstötyytyväisyytemme on huippuluokkaa!

Työskentelysi tulee painottumaan joko Kemin tai Tornion toimipisteelle, tästä sovimme yhdessä. Tarjoamme kokoaikaista ja toistaiseksi voimassa olevaa työtä. Työn aloitusajankohta on sovittavissa, mutta toivotamme sinut tervetulleeksi tiimiimme mahdollisimman pian!

Mistä työpäiväsi koostuu?

Optikkona Silmäasemalla pääset tutustumaan kattavasti niin näkemisen kuin silmäterveyden palveluihin. Kemin ja Tornion Silmäasemilla pääset käyttämään ammattiosaamistasi monipuolisesti. Käytännössä työnkuvasi muodostuu ammattioikeutesi huomioiden mm. seuraavista työtehtävistä:

– Näöntutkimuksista ja piilolinssisovituksista

– Leikkauskartoituksista

– Koululaisten näöntutkimuksista

– Työnäkötutkimuksista

– Silmien rakennekuvien ottamisesta. Silmäasemalla kuvat lausuu aina lääkäri

– Myymälätyöskentelystä: Pääset hakemaan asiakkaalle parhaita näkemisen ratkaisuja laajasta ja laadukkaasta linssi- ja kehysvalikoimastamme

Haluamme varmistaa onnistuneen alun urallesi silmäasemalaisena tarkkaan suunnitellun perehdytysohjelmamme avulla. Perehdytyksen siivittämänä pääset laajentamaan osaamistasi ja huolehtimaan ammattitaidostasi niin käytännön työssä kuin lukuisilla Silmäasema Akatemian kursseilla sekä erilaisissa valmennuksissa.

Ketä etsimme?

Etsimme positiivisella asenteella varustettua optikkoa, jolle näkemisen ja silmäterveyden asiat ovat lähellä sydäntä. Tehtävässä menestyäksesi voit olla kokenut optikko tai valmistumisen äärellä oleva optometristiopiskelija. Työnäkö- ja piilolinssipätevyys sekä diagnostisten lääkeaineiden käyttöoikeus ovat plussaa, mutta eivät välttämättömiä. Seuraavia asioita haluamme ennen muuta korostaa:

– Asiakaslähtöisyys on sinulle luontaista: meille on tärkeää, että asiakkaamme kohdataan aidosti, asiakasta kuunnellen ja arvostaen

– Tuemme osaamisen ylläpitämistä ja kehittämistä työnantajana monin eri keinoin ja toivomme, että olet itse halukas kehittämään osaamistasi optisella alalla

– Haluat tarjota asiakkaillemme parhaat näkemisen ratkaisut yhdessä koko tiimisi kanssa

– Olet joustava tiimityöskentelijä, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn

– Sinulla on valmius työskennellä toimipisteiden aukioloaikojen mukaisesti

Tervetuloa silmäasemalaiseksi!

Silmäasemalla pääset osaksi välittävää tiimiä, jossa työntekijät ovat kaiken toimintamme keskiössä. Kuuntelemme työntekijöidemme tarpeita tarkalla korvalla, ja kehitämme toimintaa yhdessä henkilöstön kanssa. Panostamme mm. työhyvinvointiin, kannustavaan palkitsemiseen, oppimiseen ja monipuolisiin henkilöstöetuihin. Voit tutustua tarkemmin henkilöstöetuihimme täällä.

Meillä työskentelee maailman onnellisimmat silmäasiantuntijat, jotka tekevät myös asiakkaiden silmistä maailman onnellisimmat. Olemme 100 % suomalainen yritys, ja vastuullisuus on meille tärkeää, lue lisää täältä.

Haluamme turvata kaikille mukavan ja terveellisen työympäristön, joten huomioithan, että olemme savuton työpaikka.

Hae tehtävään pikimmiten!

Luemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä saamme ja aloitamme ensimmäiset keskustelut jo hakuajalla – siksi toivomme, että ilmoitat kiinnostuksesi tehtävään pikimmiten!

Jos jokin jäi arveluttamaan, olethan rohkeasti yhteydessä myymäläpäällikköön Tiina Kärkeen, tiina.karki@silmaasema.fi, p.050349 8557

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Tiina Kärki
tiina.karki@silmaasema.fi
050349 8557
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: