Barona Oy

LVI-asentaja

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 15.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 29.05.2024, 23:59
  • 29.05.2024, 23:59

LVI-asentaja

LVI-asentaja, 2 paikkaa, Barona Oy, Barona Teollisuus Oy, Oulu

Kiinteistötekniikkaan erikoistunut yhteistyökumppanimme kaipaa joukkoonsa vahvistusta Sinusta, LVI-alan tekijä! LVI-alan ammattilaisena pääset mukaan monipuolisiin projekteihin, tehtäviin ja kohteisiin. Mikäli kaipaat urallesi uutta vaihdetta, tässä voisi olla juuri se mahdollisuus!

Tehtäviisi sisältyvät huolto-, korjaus- ja kunnossapitotehtävät asiakaskohteissa. Kohteina toimivat laitetilat, liikekeskukset ja teollisuuskohteet, joiden talotekniikan kanssa olet päivittäin tekemisissä. Yhteistyö asiakkaan ja tiimin välillä on avainasemassa tässä roolissa.

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme mukavasti haastavan tehtävän, jossa vaihtelu pitää mielen virkeänä päivästä toiseen. Ensiluokkaiset työkalut ja työturvallisuuteen panostaminen mahdollistavat keskittymisesi olennaisiin työtehtäviin. Asiakasyrityksemme tunnetaan työntekijöiden viihtyvyyteen ja jaksamiseen panostavana yrityksenä. Saat tueksesi kokeneen ja työntekoasi arvostavan tiimin. Lisäksi tarjoamme laajan koulutustarjonnan urakehityksesi tueksi sekä laajat henkilöstöedut.

Mitä odotamme sinulta:

   -LVI-alan tutkinto
   -Jonkin verran aikaisempaa kokemusta talotekniikan parissa työskentelystä
   -Hitsaustaidot (katsotaan eduksi)
   -Vastuuntuntoa, joustavuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti sekä tiimissä
   -Asiakasystävällinen asenne
   -B-ajokortti

Voit olla urasi alkutaipaleella oleva asentaja tai kokeneempi alan ammattilainen. Tärkeintä on halu oppia ja kehittyä sekä asenne, joka auttaa sinua menestymään asiakasrajapinnassa.

Kiinnostuitko paikasta? Mahtavaa!

Jätä hakemuksesi ja CV:si järjestelmän kautta heti. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja täytämme tehtävät sopivien henkilöiden löydyttyä.

Liity meihin ja tee urastasi entistäkin parempi – hae nyt!

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Anna-Maija Räisänen
anna-maija.raisanen@barona.fi
0505532150
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: