Barona Oy

Asiakaspalvelija

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 15.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 02.06.2024, 23:59
  • 02.06.2024, 23:59

Asiakaspalvelija

Asiakaspalvelija, 2 paikkaa, Barona Oy, Barona HR Oy, Helsinki

Etsitkö itsellesi uusia haasteita asiakaspalvelun tehtävien parista? Etsimme nyt energia-alan innovatiiviselle suunnannäyttäjälle St1:lle kahta asiakaspalvelun ammattilaista Helsingin Triplaan.

Asiakaspalvelijan tehtävässä työskentelet osana tiimiä, jossa toimenkuva koostuu monipuolisista ja vaihtelevista asiakaspalvelutehtävistä eri palvelukanavissa. Etsimme nyt tekijöitä kahdelle eri palvelulinjallemme; lämmitysöljy- ja polttonestetilaukset palvelulinjalla tehtäviisi kuuluu B2B-asiakkaiden tilausten käsittelyä, myynnillistä asiakaspalvelua, asiakasrekisterin ylläpitoa sekä yhteydenpitoa sisäisiin ja ulkoisiin sidosryhmiin, kuten kuljetusliikkeisiin. Yrityskorttien palvelulinjalla työnkuvaasi kuuluu korttitilien hallintaa, kuten asiakastilien perustamisia, laskutustavoista sekä korttitilaukista vastaamista, asiakasrekisterin ylläpitoa, korttituoteperheen asiakaspalvelua ja hakemuskäsittelyä. Riippumatta palvelulinjasta, toimit roolissasi asiakaspalvelun etulinjassa ja mahdollistat parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen asiakkaillemme.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

   -asiakaspalvelukokemusta, aiempi kokemus huoltoasematyöstä katsotaan eduksesi
   -hyviä IT-taitoja sekä organisointitaitoja (mm. Salesforce)
   -itseohjautuvaa, vastuullista, aktiivista ja positiivista asennetta
   -hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
   -paineensietokykyä ja kykyä reagoida vaihteleviin tilanteisiin
   -sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen osaamisen katsomme eduksesi
   -kaupallisen tai teknisen alan koulutusta (esim. merkonomi tai autoalan ammattitutkinto)

Tässä tehtävässä menestyy tiimipeluri, jonka sydän sykkii asiakaspalvelulle. Voit olla jo kokemusta kerryttänyt ammattilainen tai vasta urasi alussa oleva innokas tyyppi, joka on nopea oppimaan uutta. Keskeistä on, että hoidat asiat tarkasti, joustavasti ja positiivisella fiiliksellä ajoittaisen kiireenkin keskellä. Sinulla ei mene sormi suuhun tiukassakaan paikassa, vaan lähdet reippaasti ja tehokkaasti ratkomaan asiakkaidemme toiveita ja haasteita.

Tarjoamme sinulle

   -mahdollisuuden päästä osaksi hyvämaineista, kasvavaa ja innovatiivista kotimaista energiakonsernia
   -mielenkiintoisen, vaihtelevan ja tekijäänsä haastavan kesätyön energia-alan näköalapaikalta
   -innostavan työyhteisön, jossa huumori on osa arkipäivää ja yhteisöllisyyttä vaalitaan
   -viihtyisät toimitilat ja mahdollisuuden verkostoitua uudessa pääkonttorissamme Helsingin Pasilan Triplassa, jossa työskentelemme paikan päällä arjen jokaisena päivänä.

Kiinnostuitko? Lähetä meille CV ja hakemuskirje oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 2.6.2024 Hakuprosessi koostuu Teams-haastattelusta Baronan kanssa sekä henkilökohtaisista haastatteluista St1:n toimistolla. Kyseessä on molemmissa tehtävissä kokoaikainen vuoden määräaikaisuus, jossa työsuhde solmitaan St1 Oy:n kanssa.

Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa Julia Pöllänen, puh. 044 460 2058, julia.pollanen@barona.fi

Lisätietoja tehtävistä antaa:

Matti Viinikainen (Bulk Team Lead), +358 10557 4749, matti.viinikainen@st1.com

Olga Toppari (Cards Team Lead), +358 407 163 257, olga.toppari@st1.com

Tietosuojasyistä emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Barona HR ohjaa HR:n ja hallinnon ammattilaiset uusille innostaville urapoluille. Työllistämme HR:n ja hallinnon osaajia laajasti eri toimialoille – assistenttitehtävistä johtotasolle asti. Autamme sinua pysymään mukana muutoksessa ja kehittämään osaamistasi, jotta se palvelee yritysten osaamistarpeita parhaiten myös tulevaisuudessa ja saat onnistumisen iloa urallasi.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Julia Pöllänen
julia.pollanen@barona.fi
0444602058
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: