Attendo Oy

Kesätyö Attendo Suvisaaressa

  • Sijainti Tornio
  • Julkaistu 01.12.2023, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Kesätyö Attendo Suvisaaressa

Kesätyö Attendo Suvisaaressa, Attendo Oy, Tornio

Tarjoamme kesätöitä hoitoalan opiskelijoille, lähihoitajille, sairaanhoitajille tai muille opiskelijoille. Tehtävässä voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Täytämme tehtävät heti sopivan henkilön löydyttyä – toimithan siis nopeasti!

Haluamme, että viihdyt meillä, siksi sinä voit odottaa meiltä seuraavia asioita:

– Tukenasi toimii ja sinua perehdyttää osaava tiimi

– Uskomme, että tulet viihtymään työpaikallasi, sillä Attendo-kotimme ovat kodikkaita.

– Huolehdimme, että voit tehdä työtäsi mahdollisimman ergonomisesti.

– Olemme sitoutuneet hyvään esimiestyöhön. Varmistamme, että esimiehesi tukee sinua ja auttaa sinua jaksamaan työssäsi.

Kesätyöntekijänä pääset nauttimaan myös työsuhde-eduistamme, joihin kuuluvat esimerkiksi:

– Liikuntaa ja kuluttuuria mahdollistava ePassi, jota voit käyttää esimerkiksi elokuva- ja konserttilippuihin, urheiluharrastukseesi tai vaikkapa hammaslääkärilaskuihin.

– Alennukset valikoiduille kuntosaleille, nettikauppoihin ja palveluntarjoajille, kuten vakuutusyhtiöihin.

Lähihoitajaopiskelijat ja valmistuneet lähihoitajat

Meillä Suvisaaressa voit toimia sijaisena, suorittaa harjoittelujaksosi tai tulla oppisopimusopiskelijaksi kesäksi. Voit siis hyödyntää kesätyötä osana opintojasi. Työ on vuorotyötä. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja hyvän ohjauksen koko työsuhteesi ajan.

Voidaksesi toimia lähihoitajan sijaisena tarvitset tehtävään soveltuvan sosiaali- ja terveysalan ammatillisen perustutkinnon (lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto) sekä rekisteröitymisen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Jos olet opiskelija, tarvitset alan opintoja vähintään seuraavasti:

– Vanhat tutkintoperusteet: Hoito ja huolenpito, kasvun tukeminen ja ohjaus sekä kuntoutuksen tukeminen harjoitteluineen suoritettu.

– Uudet tutkintoperusteet: Kasvun ja osallisuuden sekä hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen hyväksytysti suoritettuna.

Toimiaksesi lähihoitajan sijaisena, tarvitset em. jaksojen lisäksi suoritettuja opintoja vähintään 2/3 tutkinnosta. Tehtävät edellyttävät tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Sairaanhoitajaopiskelijat ja valmistuneet sairaanhoitajat

Työ on päivä- tai vuorotyötä tehtävästä riippuen. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja hyvän ohjauksen koko työsuhteesi ajan. Sairaanhoitajaopiskelijana voit sijaistaa esim. lähihoitajaa tai sairaanhoitajaa riippuen opiskelujesi vaiheesta.

Voit tulla tekemään perushoitotyötä, kun olet suorittanut ensimmäisen vuoden opinnot ja harjoittelun. Sairaanhoitajan sijaisena toimimiseen tarvitset alan opintoja vähintään 140 op. Tehtävät edellyttävät tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Muut opiskelijat

Tehtävässäsi työskentelet avustavissa tehtävissä hoiva- tai palvelukotiemme henkilökunnan tukena. Pidät huolta hoivakotiemme siisteydestä ja avustat keittiö- ja pyykkihuollon tehtävissä. Tarjolla on monipuolista työtä toimivassa ja modernissa työympäristössä. Sinua perehdyttää ja tukenasi toimii osaava tiimi. Työ voi olla viikonlopputyötä.

Odotamme sinulta hygieniapassin suorittamista, hyvää suullista suomen kielen taitoa, vastuullista sekä aktiivista ja aloitteellista työotetta ja intoa uuden oppimiseen.

Lisätietoja antaa Niina Häkkinen 0444944832 niina.hakkinen@attendo.fi

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:1 – 3 kk
Työaika:3-vuorotyö
Yhteystiedot:Niina Häkkinen, niina.hakkinen@attendo.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: