Attendo Oy

Fysioterapeutti, (yksikön nimi)

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 05.09.2023, 0:00
  • Haku päättyy 03.03.2024, 23:59
  • 03.03.2024, 23:59

Fysioterapeutti, (yksikön nimi)

Fysioterapeutti, (yksikön nimi), Attendo Oy, Helsinki

Fysioterapian ammattilainen Vaasan seudulla, kurkkaa tämä! Meillä on tarjolla monipuolinen ja mielenkiintoinen työ Attendo Terapiapalveluiden kehittyvässä ja kasvavassa tiimissä.

Haemme FYSIOTERAPEUTTIA Attendo Terapiapalveluiden Etelä-Pohjanmaan alueen tiimiin. Työaikasi jakautuu Vaasassa Attendo Kaarlentuvan, Milkan ja Omenapuiston hoivayksiköiden välillä. Tehtäväsi meillä on vakituinen ja työ on päivätyötä. Toivomme sinun aloittavan tehtävässäsi mahdollisimman pian. Aloitus on kuitenkin sovittavissa elämäntilanteesi mukaan.

Työtehtäväsi fysioterapeuttina on monipuolinen ja työtehtäviisi sisältyy:

– Asukkaiden toimintakyvyn arviointi sekä toimintakyvyn tukeminen yksilö- ja ryhmäohjauksina

– Oman yksikkösi toiminnan kehittämistä moniammatillisessa työryhmässä

– Apuvälinetarpeen arvioinnit, hankinta ja käytön opastus

– Henkilöstön ohjaaminen kuntouttavaan työotteeseen ja ergonomisiin työskentelytapoihin

Työnantajana olemme joustavia ja meillä voit olla mukana suunnittelemassa työvuorojasi. Saat työssäsi tukea omalta esihenkilöltäsi sekä muilta tiimisi terapeuteilta. Meille on tärkeää, että fysioterapeuttimme saavat erinomaisen perehdytyksen työhönsä ja saavat toteuttaa ammattinsa mukaisia työtehtäviä.

Edellytämme hakijalta fysioterapeutin koulutusta sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi. Etsimme ensisijaisesti huipputyyppiä ja arvostamme myös osaamista erityisesti ikääntyneiden kuntoutuksen, ergonomian tai kinestetiikan parista.

Meillä työsuhde-etuihin kuuluu esim. säännölliset tiimien tyhy- ja kehittämispäivät, laajat käyttömahdollisuudet sisältävä ePassi, kouluttautumismahdollisuudet, laaja työterveyshuolto ja kattava henkilöstöetuohjelma.

Kysy lisää, Satu Nieminen

vastaava terapeutti

satu.nieminen@attendo.fi

Puh. 044 4941 759

Tervetuloa meille töihin!

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: