Ammattiturva Oulu Oy

Työnjohtaja

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 04.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.04.2024, 23:59
  • 30.04.2024, 23:59

Työnjohtaja

Työnjohtaja, Ammattiturva Oulu Oy, Oulu

Olemme kasvava henkilöstöalan yritys, jonka visio on rakentaa kestävää työelämää sekä työntekijöille että työnantajille. Tavoitteenamme on luoda uudenlainen työympäristö, jossa työntekijät ja työnantajat voivat kehittyä haluamallaan tavalla. Toimimme Oulussa ja sen lähialueilla rakentamisen, kaivosalan sekä muiden teollisuudenalojen parissa. Armstrong Ammattiturva tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden uudenlaiseen ammattipolkuun ja kehittymiseen erilaisissa itseään kiinnostavissa työtehtävissä.

Vastaava työnjohtajaa viherrakentamiseen

Etsimme asiakkaallemme Ouluun työnjohtajaa. Asiakkaamme on erikoistunut infra- ja viherrakentamiseen. Vastaavana työnjohtajana sinulla on jo vankka työkokemus viherrakennusalalta sekä kokemusta urakoiden johtamisesta ja esihenkilötyöstä. Hallitset työmaan kokonaisvaltaisen sujumisen, raportoinnin, valvonnan sekä resurssoinnin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta työnjohtajana toimimisesta viherrakentamisen parissa, pätevyyksiä toimia vastaavana mestarina, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä organisointikykyä. Aikaisempi kokemus myös rakennusalan työnjohtajan tehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen ja vakituiseen työhön.

Eduksi Katsomme

      Viheralan tai rakennusalan koulutusta ja pätevyyttä toimia vastaavana työnjohtajana
      Aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä
      Hyviä johtamis- ja organisointikykyjä
      Kehittävää asennetta työhön

 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, rimpauta matalalla kynnyksellä: Pasi Pellikka 050 331 5943

Hakemukset ja CV:n voi myös lähettää osoitteella pasi@ammattiturva.fi

Tärkeimpänä kulmakivenä ja syynä hakea meille töihin on se, että meillä on ammattitaitoinen ja pätevä porukka, joka huolehtii sinusta ja kaikesta työsuhteeseen liittyvistä asioista. Meillä voit piipahtaa toimistolla osoitteessa Uusikatu 35, vaikkapa kahvilla ja vaihtamassa kuulumiset.

.

Palkkaus:TES / Sopimuksen mukaan
Työkokemus:yli 5 vuotta
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:6 – 12 kk
Työaika:kokoaikatyö, 8h
Yhteystiedot:Pellikka, Pasi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: