Amiko Tampere Oy

Siivoojia rakennusten loppusiivouksiin

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 29.05.2024, 23:59
  • 29.05.2024, 23:59

Siivoojia rakennusten loppusiivouksiin

Siivoojia rakennusten loppusiivouksiin, 5 paikkaa, Amiko Tampere Oy, Tampere

Kaipaatko työhösi huikeita näköaloja? Voit olla kisälli tai alan todellinen mestari? Meillä on töitä tarjolla! Lue lisää ja hae paikkaa heti!

Haemme asiakkaallemme siivoajia rakennusten LOPPUSIIVOUKSIIN Tampereen alueelle määräaikaiseen työsuhteeseen.

Oletko luonteeltasi reipas, ahkera ja tarkka siivoamaan? Halutessasi on mahdollista kehittyä työssä entistäkin paremmaksi ammattilaiseksi ja halutessasi voit päästä myös ottamaaan vastuuta eri kohteista. Miltä kuulostaa? Olisiko tässä sinulle uusi työpaikka? Siinä tapauksessa kannattaa jatkaa ilmoituksen lukemista!

Työnkuvaan kuuluu työskentely uudisrakennusten loppusiivouksien parissa monipuolisissa kohteissa. Työ on kokopäivätyötä ja työajat sijoittuvat arkipäiville. Aikaisempi kokemus siivoustyöstä ja erityisesti rakennussiivouksista katsotaan eduksi. Työtehtävään annetaan kattava perehdytys. Työturvakortti luetaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Tarpeen vaatiessa järjestämme koulutuksen.

Hakijoilta edellytämme motivoitunutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Toivomme sinulta hyvää suomen kielen taitoa sekä tiimityöskentelytaitoja, mutta tarpeen vaatiessa pystyt työskentelemään myös itsenäisesti. Tärkeintä on halu oppia uutta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, työn kesto kohteiden mukaan, hyvällä tekijällä mahdollisuus jatkoon.

Palkkaus kiinteistöalan työehtosopimuksen mukaan 12,39/h.

Kolahtiko? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työn kesto:6 – 12 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Johanna Laurila, 050 3780432
johanna.laurila@amiko.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: