Amiko Tampere Oy

Ammattitaitoinen ikkunanpesijä Tampereelle

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 29.05.2024, 23:59
  • 29.05.2024, 23:59

Ammattitaitoinen ikkunanpesijä Tampereelle

Ammattitaitoinen ikkunanpesijä Tampereelle, 5 paikkaa, Amiko Tampere Oy, Tampere

Haemme asiakkaallemme IKKUNANPESIJÖITÄ Tampereelle määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työ on vaihtelevaa ja monipuolista uudisrakennuskohteiden ikkunoiden pesua. Arvostettuja piirteitä työntekijässä ovat omatoimisuus, reipas työote sekä ripeyttä että kykyä työskennellä nopeassa työtahdissa huumorintajuisessa porukassa.

Tarjoamme monipuolisen työn arvostetun työnvälittäjän kautta ja mahdollisuuden edetä alan huipputekijäksi.

Etsimällämme henkilöllä on ymmärrystä asiakaspalvelun ja luotettavuuden merkityksestä työssä. Nostinten käyttökokemus ja aikaisempi kokemus ikkunanpesuista ovat edellytys työssä menestymiseen. Työaika on maanantaista perjantaihin Klo. 07-15. Työt alkavat maaliskuun alussa ja työn kesto kohteiden mukaan, hyvällä tekijällä mahdollisuus jatkoon.

Asenne ja motivaatio ovat tärkeintä, alan koulutus ja/tai työkokemus katsotaan eduksesi. Mukava työporukka odottelee sinua jo! Työhön valitulla henkilöllä tulee olla hyvä fyysinen kunto ja sujuva suomen kielen taito.

Palkkaus kiinteistöalan työehtosopimuksen mukaan 12,39?/h.

Kolahtiko? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme http://www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:6 – 12 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Johanna Laurila, 050 3780432
johanna.laurila@amiko.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: