AiCan - Happy People Oy

Kokkeja Lahden alueelle

  • Sijainti Asikkala
  • Julkaistu 28.11.2023, 0:00
  • Haku päättyy 26.05.2024, 23:59
  • 26.05.2024, 23:59

Kokkeja Lahden alueelle

Kokkeja Lahden alueelle, AiCan – Happy People Oy, Asikkala

Haussa kokkeja Lahden ja Päijät-Hämeen alueelle!

Oletko etsimässä kokoaikaisia työtehtäviä, osa-aikaista työtä oman päätyön rinnalle tai mahdollisesti keikkatyötä opiskeluiden ohelle? Etsimme nyt kokkeja Lahden sekä Päijät-Hämeen alueen ravintoloihin sekä tilaisuuksiin asiakasyritystemme tarpeisiin.

Töitä on tarjolla niin à la cartessa, lounas- ja tilauskeittiöissä. Voit olla alan kokemusta omaava huippuammattilainen tai loistavan työasenteen omaava tulokas. Arvostamme timanttisen asenteen lisäksi hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä joustavuutta.

Asiakasyrityksemme tarjoavat sinulle upean mahdollisuuden kehittyä tai kehittää omia taitojasi asiakaspalvelijana. Upeat kollegat, viihtyisät työympäristöt ja monipuoliset tehtävät ovat työssä eduksesi ja me puolestamme pidämme työsuhteestasi hyvää huolta!

Työsuhde solmitaan Aican Happy People Oy:n kanssa. Työn aloitus ja palkkaus ovat sopimuksen mukaan.

Haku on käynnissä, joten kerro meille miksi juuri sinä olisit sopiva tehtävään. Hakijoita haastattelemme jo hakuajan aikana, joten toimi nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Henna Vauhkala, puh. 050 338 7780.

AiCan Happy People on välittämistä suurella tunteella – tosissaan, mutta ei vakavasti! Meillä työskentelevät ravintola-alan ammattilaiset ja tulevaisuuden tähdet. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä omien aikataulujesi mukaisesti ja sovittaa työtehtävät ammatillisen osaamisesi mukaan.

Tervetuloa Happy Peoplen tiimiin! https://aican.fi (https://aican.fi/)

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:1 – 3 kk
Työaika:osapäivätyö
Yhteystiedot:Henna Vauhkala, henna@aican.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: