Adecco Finland Oy

Personal Trainer & kuntosalin palveluvastaava

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 19.12.2023, 0:00
  • Haku päättyy 16.06.2024, 23:59
  • 16.06.2024, 23:59

Personal Trainer & kuntosalin palveluvastaava

Personal Trainer & kuntosalin palveluvastaava, Adecco Finland Oy, Helsinki

PERSONAL TRAINER & KUNTOSALIN PALVELUVASTAAVA

Kutsumme sinut liittymään huippuosaajiemme joukkoon! Fressin toiminnan uudistuessa ja palveluiden laajentuessa etsimme lisävahvistuksia joukkoomme.

Personal Trainerin ja kuntosalin palveluvastaavan tehtävässä teet asiakashankintaa, yksilövalmennusta sekä vastaat keskuksen ylläpidosta ja asiakastyytyväisyydestä. Palveluvastaavan tehtäviin kuuluvat mm. siivouksen laatutarkistukset, kuntosalitarvikkeiden järjestyksen ylläpito, huoltopyynnöt, pientarvike tilaukset sekä asiakaspalautteet ja niihin reagoiminen, Tehtävässä sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus suunnitella ohjaukset yksilöllisesti sekä kehittää keskustasi vieläkin paremmaksi treeniympäristöksi!

Mitä tarjoamme

Työskentely tapahtuu prosenttiperusteisella yrittäjämallilla. Pääset työskentelemään keskuksen ydinhenkilönä kehittäen ja huolehtien keskuksen toimivuudesta ja lähimarkkinoinnista. Fressi tukee sinua markkinoinnissa ja voit myös kehittää osaamistasi Fressi Akatemian koulutusten avulla. Lisäksi saat treenioikeuden kaikille Fressin saleille.

Odotamme sinulta

Onnistuneen asiakaskokemuksen varmistamiseksi etsimme Personal Traineria, joka nauttii saadessaan työskennellä ihmisten parissa sekä pitää kokonaisuuden hallussaan. Nautit itsekin aktiivisesta elämäntavasta ja haluat innostaa myös muita ihmisiä liikunnan pariin. Odotamme sinulta koulutusta henkilökohtaisen valmentajan työhön tai halua kouluttautua valmentajaksi. Lisäksi tehtävässä menestymiseksi tarvitaan yrittäjähenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta.

Jos siis olet ulospäinsuuntautunut, asiakaslähtöinen persoona ja oma-aloitteisuus kuvastaa sinua, olet etsimämme ammattilainen!

Ota yhteyttä

Lähde hakuun mukaan jättämällä CV:si ja hakemuksesi 14.1.2024 mennessä oheisen linkin kautta. Hakijoita käsitellään jo hakuaikana ja valinnat tehdään sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomiothan, että haku on auki useille paikkakunnille. Kirjoitathan hakemustekstiin, mikä paikkakunta olisi sinulle paras työkohde.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Jonna Salonen 040 674 8334 jonna.salonen@adecco.fi

Tule osaksi energistä Fressin toimintaa ja rakenna oma menestystarinasi Personal Trainerina!

Kiitos hakemuksestasi.

Palkkaus:Prosenttiperusteinen
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan.
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:2-vuorotyö
Yhteystiedot:Jonna Salonen, jonna.salonen@adecco.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: