Adecco Finland Oy Tampere

Huoltamotyöntekijä

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Huoltamotyöntekijä

Huoltamotyöntekijä, 2 paikkaa, Adecco Finland Oy Tampere, Tampere

Haemme asiakkaallemme Huoltamotyöntekijää Tampereelle ja Jyväskylään.
 
Työtehtäviin kuuluu varaston järjestyksen ylläpito, kaluston vastaanotto, tarkastus ja huolto.
Huoltamotyöntekijänä tehtävänäsi on lisäksi palvella koneita vuokraavia sekä niitä palauttavia asiakkaita. Työpäiväsi voi sisältää mm. asiakkaan neuvomista koneiden vuokraamisessa, tuotteiden luovutusta ja vastaanottoa ja tuotteiden siistimistä/huoltoa.
 
Sinun ei tarvitse olla ammattilainen, vaan tärkeintä on innokas, reipas ja tunnollinen työote. Lisäksi päivittäisten rutiinien hoitaminen omassa vuokraamossasi mm. toimitus ja palautustilausten vastaanottaminen ja oman työn suunnittelu ja työturvallisuudesta huolehtiminen on osa arkea. Tärkeintä on asiakaspalveluhenkinen asenne sekä halu oppia konevuokraamoalan tuotekategoriaa. Näiden lisäksi sopivalla henkilöllä on oma-aloitteinen ja vastuullinen työskentelytyyli. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen sekä vähintään tyydyttävää englannin kielen taitoa. B-ajokortti on pakollinen tehtävään sekä oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta se ei ole pakollinen.
 
Toivomme sinulta hyvää asennetta, työmotivaatiota ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Olet positiivinen ja reipas työntekijä, joka hoitaa työnsä oma-aloitteisesti ja pitää huolta työturvallisuudesta. Katsomme eduksesi kokemuksen rakennusalalta sekä erilaisten rakennusalalla tarvittavien koneiden ja laitteiden tuntemuksen tai mekaanisen asennusosaamisen. Myös aiempi sähkötyötausta on plussaa. Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta työkoneiden tai henkilöstönostimien huolloista, se on sinulle etu.
 
Tarjoamme sinulle arvokasta työkokemusta ja mukavat sekä kannustavat työkaverit yrityksessä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen.
 
Kyseessä arkisin tapahtuva päivätyö.

Aloitamme haastattelut heti ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli tehtävästä herää kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme! Adeccolla hakua hoitaa Altti Saarikoski puh. 040-6359356.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Altti Saarikoski,

altti.saarikoski@sihti.fi

Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: