! Aarre Avustajat Oy

Aarre Avustaja – Henkilökohtainen avustaja – Pohj

  • Sijainti Leppävirta
  • Julkaistu 15.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 15.06.2024, 23:59
  • 15.06.2024, 23:59

Aarre Avustaja – Henkilökohtainen avustaja – Pohj

Aarre Avustaja – Henkilökohtainen avustaja – Pohj, 6 paikkaa, ! Aarre Avustajat Oy, Aarre Avustajat Pohjois-Savo, Leppävirta

Etsitkö mukavaa ja joustavaa palkkatyötä ilman koulutus- tai tutkintovaatimusta? Haluatko itse vaikuttaa omaan työmäärääsi sekä siihen, missä ja milloin työskentelet? Koetko muiden ihmisten auttamisen tärkeäksi ja haluat tehdä työtä, josta jää hyvä mieli?

Mikäli vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, suosittelemme sinulle henkilökohtaisen avustajan töitä Aarre Avustajilla. Alta löydät lisätietoja Aarre Avustajista ja henkilökohtaisen avustajan työstä sekä linkin työnhakulomakkeeseen, jonka kautta voit hakea meille helposti töihin ilman erillistä CV:tä. Otathan rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää!

Helposti täytettävän työnhakulomakkeen löydät tästä linkistä: https://www.tuntinetti.fi/AarreAvustajatHakulomake.html

TÖITÄ TARJOLLA HENKILÖKOHTAISENA AVUSTAJANA
Etsimme nyt asiakkaillemme uusia henkilökohtaisia avustajia tärkeään, mutta joustavaan avustustyöhön. Työ on palkkatyötä yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti ja sopii niin kokopäiväistä, osa-aikaista, satunnaista kuin keikkatyötäkin etsivälle hyvälle tyypille. Henkilökohtaisena avustajana saat itse määritellä, kuinka paljon ja milloin työskentelet, joten avustajan työ sopii myös toisen työn tai opiskelun ohelle. Sinulla ei tarvitse olla erityistä koulutusta avustajan työhön, vaan oikea asenne ja luotettavuus ovat tärkeimmät ominaisuudet erinomaiselle henkilökohtaiselle avustajalle. Aarre Avustajilla saat jatkuvan tuen ja ohjauksen omalta toimihenkilöltäsi, etkä jää koskaan asioittesi tai kysymyksiesi kanssa yksin, sen lupaamme.

MITÄ HENKILÖKOHTAINEN APU ON JA MITÄ AVUSTAJA TEKEE?
Henkilökohtainen apu on palvelu, jossa henkilökohtainen avustaja toimii asiakkaan käsinä ja jalkoina toteuttaen niitä toimia, jotka asiakas tekisi itse, mutta ei niistä vamman tai sairauden vuoksi selviä yksin. Henkilökohtaisen avustajan tarkoitus on auttaa asiakasta jokapäiväisissä arjen tehtävissä niin kotona kuin myös kodin ulkopuolella.

Avustustehtävät ovat usein tavallisia arkisia askareita, joita me kaikki toteutamme myös omassa arjessamme. Avustajan työhön ei siten sisälly tehtäviä, jotka vaativat erillistä, esimerkiksi lähihoitajan tutkintoa, vaan kuka tahansa voi toimia avustajana. Avustustehtäviä ovat esimerkiksi asiakkaan avustaminen kaupassa käynnissä, ulkoilussa, ruokailussa tai ruoanlaitossa, pukeutumisessa, harrastuksissa tai kodinhoidossa.

MILLAINEN HENKILÖ SOPII AVUSTAJAKSI?
Voimme useiden satojen henkilökohtaisten avustajien työnantajana todeta, että henkilökohtaisiksi avustajiksi sopivat parhaiten henkilöt, joilla on oikea asenne tärkeää avustamistyötä kohtaan. Avustajan on hyvä olla luotettava, positiivinen, avulias, ahkera ja ihmisläheinen henkilö.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa vastaavaa työkokemusta, sillä jokainen uusi avustaja perehdytetään kattavalla perehdytyksellä Aarre Avustajien omassa Aarre Akatemiassa ennen työn aloittamista. Avustamis- ja hoiva-alan kokemuksesta tai koulutuksesta voi kuitenkin olla hyötyä joidenkin asiakkaiden kohdalla.

MILLAISIA TYÖVUOROJA ON TARJOLLA JA VOINKO ITSE VAIKUTTAA NIIHIN?
Henkilökohtainen apu on palvelu, joka tapahtuu niin arkisin kuin myös viikonloppuisin ja mahdollisia työvuoroja on usein tarjolla aamusta iltaan. Aarre Avustajilla voit itse vaikuttaa siihen, miten paljon ja milloin haluat työskennellä sekä millaiselle asiakkaalle. Pyrimme yhdistämään asiakkaidemme avustajatarpeet ja avustajiemme työtoiveet niin, että ne sopivat kaikille. Saat aina tavata mahdollisen uuden asiakkaan ennen asiakassuhteen aloittamista, ja mikäli koet, että jokin asia ei toimi niin kuin ajattelit, voimme yhdessä etsiä sinulle sopivan vaihtoehdon. Meillä voit tehdä halutessasi avustajan töitä niin monelle asiakkaalle kuin itse haluat.

HAKEMINEN
Rekrytointimme on jatkuvaa, joten täytäthän työnhakulomakkeen tarkasti. Muista lisätä työnhakulomakkeeseen kaikki sinulle sopivat kunnat, joissa voit työskennellä, niin osaamme olla sinuun yhteydessä heti, kun löydämme sinulle sopivan asiakkaan. Työnhakulomakkeen täyttäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

Tervetuloa meidän mahtavaan tiimiimme!

HAE ROHKEASTI TÖIHIN AARRE AVUSTAJILLE!
Helposti täytettävän työnhakulomakkeen löydät tästä linkistä: https://www.tuntinetti.fi/AarreAvustajatHakulomake.html

LISÄTIEDOT
www.aarreavustajat.fi

Voit lähettää kaikki kysymyksesi työpaikkaan liittyen alla olevaan sähköpostiin:
rekry@aarreavustajat.fi

Palkkaus:Aikapalkka, 12,06 – 13,26 € / tunti + li
Työ alkaa:Mahdollisimman pian Heti sopivan tekijän
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:osapäivätyö, 0.0-40.0 tuntia viikossa
Hakemus:Täytäthän hakemuksen avustajaksi alla olevan linkin tai painikkeen kautta. Hakemus ei sido vielä mihinkään, vaan voit rauhassa tutustua avustajan työhön ja pyytää lisätietoja haastattelussa.

https://www.tuntinetti.fi/AarreAvustajatHakulomake.html

Yhteystiedot:Manninen, Satu, rekry@aarreavustajat.fi, +358401604104
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: