Aarni Henkilöstö Oy

Avoin hakemus, Varsinais-Suomen hyvinvointialue

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 08.11.2023, 0:00
  • Haku päättyy 06.05.2024, 23:59
  • 06.05.2024, 23:59

Avoin hakemus, Varsinais-Suomen hyvinvointialue

Avoin hakemus, Varsinais-Suomen hyvinvointialue, Aarni Henkilöstö Oy, 1, Turku

Hei sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaiset Varsinais-Suomen alueella!

Aarni Henkilöstöllä avautuu aika ajoin erilaisia työtehtäviä ympäri Suomea ja kartoitamme sote-alan osaajia erilaisiin tehtäviin. Kuulisimme mielellään, minkälaisista työtehtävistä olisit kiinnostunut, joten verkostoidu kanssamme!

 Miksi verkostoitua Aarni Henkilöstön kanssa?

Tarjoamme työntekijöillemme neuvoteltavan ja hyvän palkan. Aarni Henkilöstöstä saat luotettavan ja välittävän työnantajan, jonka kanssa asiat hoituu helposti. Toimimme yhteistyössä Suomen kiinnostavimpien sosiaali- ja terveyspalvelun tuottajien kanssa ja meillä on mitatusti hyvä olla töissä. Tärkein mittarimme on työntekijöidemme tyytyväisyys ja tästä haluamme pitää kiinni sinunkin kohdallasi.

Aarni Henkilöstö tarjoaa lyhyempiä sijaisuuksia sekä keikkaluontoista työtä, mutta myös vakituisiakin tehtäviä. Aarnilaisia on työskennellyt esim. työterveyspalveluissa, sairaaloissa, digipalveluissa, leikkaussaleissa, hoivan tehtävissä palveluasumisissa, päivätoiminnoissa, kuvantamisessa ja laboratorioissa.

Mikäli meillä ei olisi tarjota sinulle heti sopivaa työtä, suosittelemme kuitenkin verkostoitumaan kanssamme tulevaisuutta varten. Toimistomme väki on arkisin tavoitettavissa, joten voit myös soitella meille!

 Hae meille helposti!

Vastaa pariin kysymykseen ja jätä yhteystietosi meille. Olemme sinuun yhteydessä, kun sinua mahdollisesti kiinnostavia työtehtäviä avautuu. Voit jättää halutessasi CV:n, mutta se ei ole pakollista.

Haluatko kuulla ensimmäisenä sote-alan kiinnostavimmista työpaikoista? Seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa (@aarnihenkilosto)!

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:11 pv – 1 kk
Työaika:muu osa-aikatyö
Yhteystiedot:Milla Salminen, milla.salminen@aarnihealth.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: