Aarni Henkilöstö Oy

Avoin hakemus, Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 10.11.2023, 0:00
  • Haku päättyy 08.05.2024, 23:59
  • 08.05.2024, 23:59

Avoin hakemus, Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Avoin hakemus, Keski-Uudenmaan hyvinvointialue, Aarni Henkilöstö Oy, 1, Hyvinkää

Hei sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaiset Keski-Uudenmaan alueella!

Aarni Henkilöstöllä avautuu aika ajoin erilaisia työtehtäviä ympäri Suomea ja kartoitamme sote-alan osaajia erilaisiin tehtäviin. Kuulisimme mielellään, minkälaisista työtehtävistä olisit kiinnostunut, joten verkostoidu kanssamme!

 Miksi verkostoitua Aarni Henkilöstön kanssa?

Tarjoamme työntekijöillemme neuvoteltavan ja hyvän palkan. Aarni Henkilöstöstä saat luotettavan ja välittävän työnantajan, jonka kanssa asiat hoituu helposti. Toimimme yhteistyössä Suomen kiinnostavimpien sosiaali- ja terveyspalvelun tuottajien kanssa ja meillä on mitatusti hyvä olla töissä. Tärkein mittarimme on työntekijöidemme tyytyväisyys ja tästä haluamme pitää kiinni sinunkin kohdallasi.

Aarni Henkilöstö tarjoaa lyhyempiä sijaisuuksia sekä keikkaluontoista työtä, mutta myös vakituisiakin tehtäviä. Aarnilaisia on työskennellyt esim. työterveyspalveluissa, sairaaloissa, digipalveluissa, leikkaussaleissa, hoivan tehtävissä palveluasumisissa, päivätoiminnoissa, kuvantamisessa ja laboratorioissa.

Mikäli meillä ei olisi tarjota sinulle heti sopivaa työtä, suosittelemme kuitenkin verkostoitumaan kanssamme tulevaisuutta varten. Toimistomme väki on arkisin tavoitettavissa, joten voit myös soitella meille!

 Hae meille helposti!

Vastaa pariin kysymykseen ja jätä yhteystietosi meille. Olemme sinuun yhteydessä, kun sinua mahdollisesti kiinnostavia työtehtäviä avautuu. Voit jättää halutessasi CV:n, mutta se ei ole pakollista.

Haluatko kuulla ensimmäisenä sote-alan kiinnostavimmista työpaikoista? Seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa (@aarnihenkilosto)!

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:11 pv – 1 kk
Työaika:muu osa-aikatyö
Yhteystiedot:Milla Salminen, milla.salminen@aarnihealth.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: