Autetaan Ukrainaa yhdessä

Auta lahjoittamalla UNICEF- keräykseen

Miljoonat ukrainalaiset ovat joutuneet uhatuiksi omassa kotimaassaan. Kriisi uhkaa jopa 7,5 miljoonan lapsen elämää, ja he kaipaavat kipeästi apuamme.

Me LAURA Rekrytointi Oy:ssä tuomitsemme sodan Ukrainassa ja tuemme Ukrainaa täysin. Osoituksena tuestamme olemme tehneet lahjoituksen UNICEFille.

UNICEF tarjoaa turvaa ja suojaa, terveyspalveluja, vettä ja sanitaatiota, psykososiaalista tukea sekä rahallisia avustuksia Ukrainassa kriisin keskellä oleville sekä taisteluja paenneille lapsille ja perheille.

Kannustamme myös sinua osallistumaan keräykseen – autetaan Ukrainaa yhdessä!

osallistu unicef-keräykseen

Auta tarjoamalla töitä ukrainalaisille

Suomeen on saapunut jo tuhansia ukrainalaisia ja määrän arvioidaan nousevan 40 000 – 80 000 pakolaiseen tämän vuoden aikana. Kukaan ei voi ennustaa, kuinka kauan tämä kauhea tilanne kestää ja siksi on tärkeää antaa Ukrainasta saapuville pakolaisille turvaa ja toivoa paremmasta. Tähän kuuluu myös työ. Haluamme auttaa ukrainalaisia pakolaisia löytämään työpaikkoja Suomesta ja kannustammekin nyt kaikkia työnantajia tarjoamaan töitä ukrainalaisille! 

Rekrytointi.com -palveluun on avattu Jobs for Ukrainians -alasivu, johon tuomme ukrainalaisille pakolaisille sopivat työpaikat. Työpaikat tunnistaa hashtagista #JobsForUkraine. 

Jos haluat tukea pakolaisia ja tarjota töitä ukrainalaisille, voit nyt lisätä työpaikkailmoituksesi helposti Jobs for Ukrainians -sivuillemme:  

  1. Julkaise työpaikkailmoitus Rekrytointi.com-verkkokaupan tai LAURA™-järjestelmän kautta ja lisää ilmoitustekstiin hashtag #JobsForUkraine.
  2. Huolehdi, että ilmoitusteksti on joko ukrainaksi, venäjäksi tai englanniksi. Huomioithan, että työpaikassa ei saa olla vaatimusta suomen kielen osaamisesta, jotta työpaikka on aidosti mahdollinen pakolaisille.
Lue lisää Jobs for Ukrainians -palvelustamme