Rekrytointien hoitaminen sujuvasti LAURA™-palvelun avulla

Webinaari: Rekrytointien hoitaminen sujuvasti

Marko Siren Ajankohtaista

Ilmoittaudu webinaariin

Rekrytointiprosessi on tiivistettynä selkeä. Ilmoitat avoimesta työpaikasta ja otat hakemukset vastaan. Valitset sopivat hakijat jatkoon ja jatkat keskustelua heidän kanssaan. Olet tiukan päätöksen edessä, kun sinun pitäisi tehdä valinta parista kärkiehdokkaasta. Mikä silti unohtui? Menikö rekrytointien hoitaminen sittenkään sujuvasti? 

Rekrytointijärjestelmä ja sen kyljessä olevat työkalut tuovat oivat rakenteet rekrytointiprosessin hallintaan ja rekrytointien hoitamiseen. Ennen kuin kuitenkaan alat haalia tekoälyä, automatiikkaa, robotiikkaa, integraatioita ja muita teknisiä härpäkkeitä, varmista, että sujuvan rekrytoinnin tärkeimmät perusasiat ovat kunnossa.

Tervetuloa webinaariimme tiistaina 11.10.2022 klo 9 tutustumaan, millaisia keinoja ja parhaita käytäntöjä LAURA™-palvelu tarjoaa sujuvaan rekrytointiin. Webinaarissa LAURA™ tuotepäällikkö Marko Sirén esittelee livedemossa, miten rekrytointiprosessia voi sujuvoittaa yllättävän yksinkertaisilla keinoilla.

Webinaarin kesto napakat 20 minuuttia. Pääset webinaariin kevyesti kotisohvaltasi, tarmokkaasti toimistoltasi tai letkeästi vaikka juoksulenkiltä.

Ilmoittaudu mukaan ja näe, miten rekrytointien hoitaminen onnistuu sujuvasti LAURA™-palvelun avulla!

Voit esittää ennakkoon kysymyksiä, joihin toivot webinaarissa vastausta. Voit myös jakaa omat vinkkisi ja parhaat käytäntösi sujuvaan rekrytointiin. Lähetä kysymyksesi ja vinkkisi webinaarin ilmoittautumislomakkeella!

Webinaari on maksuton. Jos webinaarin ajankohta ei juuri nyt sovi sinulle, ilmoittaudu kuitenkin, jotta saat webinaaritallenteen sähköpostitse webinaarin päätteeksi.

Lämpimästi tervetuloa ja nähdään webinaarissa!
Jaa webinaarikutsua myös kollegoillesi!

Ilmoittaudu webinaariin