Rajapinnat ja integraatiot rekrytoinnissa -webinaari

Webinaari: Rajapinnat ja integraatiot rekrytoinnissa

Marko Siren Ajankohtaista

Ilmoittaudu webinaariin

Modernit rajapinnat ja integraatiot mahdollistavat monia asioita nykypäivän rekrytoinnissa ja niitä hyödynnetään yhä monipuolisemmin. Tiedätkö sinä, mitä kaikkea integraatioilla ja rajapinnoilla voi tehdä rekrytoinnin, hakijakokemuksen ja työnantajakuvan eteen?

Tervetuloa tiistaina 28.3.2023 klo 9.00 – 9.45 järjestettävään maksuttomaan webinaariimme, jossa kuulet, miten rajapinnat ja integraatiot auttavat sinua rekrytoinnissa. Webinaari antaa oivan mahdollisuuden tutustua käytännön esimerkkeihin, miten rekrytoinnissa voi säästää aikaa, rahaa ja vaivaa integroimalla rekrytointijärjestelmän osaksi rekrytoijan ja HR:n laajempaa työkalupakkia

Saat vastauksen esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin: 

  • Miksi rekrytointijärjestelmän liitettävyys ja integroitavuus ovat tärkeitä rekrytoijalle? 
  • Mitä rekrytoijan on hyvä tietää rekrytointijärjestelmän integraatioista ja rajapinnoista? 
  • Mitä tapoja rekrytointijärjestelmän integroimiseen on käytettävissä? 
  • Mitkä integraatiot rekrytoijan kannattaa ottaa heti käyttöön? 
  • Mikä on rajapinta, ja mitä sillä voi tehdä rekrytoinnissa? 
  • Mitä rajapinnan edistynyt hyödyntäminen edellyttää rekrytoijalta? 

Webinaari sopii erityisesti HR-alan ammattilaisille, rekrytoijille ja kaikille, jotka ovat kiinnostuneita rekrytointiprosessin tehokkuuden ja tarkkuuden kasvattamisesta sekä manuaalisen työn ja vaivan vähentämisestä.

Webinaarissa LAURA Rekrytointi Oy:n asiantuntijat Marko Manninen ja Marko Siren keskustelevat modernien rajapintojen hyödyntämisestä rekrytointiprosessin tehokkuuden ja tarkkuuden kasvattamisessa. 

Ilmoittaudu mukaan ja oivalla kanssamme, miten voit hyödyntää LAURA™-rekrytointijärjestelmän rajapintaa ja integraatioita rekrytoinnin eri vaiheissa!

Ilmoittaudu webinaariin

Pääset osallistumaan webinaariin kevyesti kotisohvaltasi, tarmokkaasti toimistoltasi tai letkeästi vaikka juoksulenkiltä. Jos webinaarin ajankohta ei juuri nyt sovi sinulle, kannattaa kuitenkin ilmoittautua, sillä kaikille webinaariin ilmoittautuneille lähetetään webinaaritallenne jälkikäteen.

Lämpimästi tervetuloa ja nähdään webinaarissa!