Miten monimuotoisuutta voi edistää rekrytoinneissa?

Webinaari: Miten monimuotoisuutta voi edistää rekrytoinneissa?

Marko Siren Ajankohtaista

Ilmoittaudu webinaariin

Aika: Webinaari järjestetään tiistaina 2.11.2021 klo 9.00 ja sen kesto on tehokkaat 30 minuuttia.

Paikka: Pääset webinaariin kevyesti kotisohvaltasi, tarmokkaasti toimistoltasi tai letkeästi vaikka juoksulenkiltä.

Webinaarin kuvaus:

Työyhteisöjen ja rekrytointien tulisi peilata ympäröivää yhteiskuntaa, joka on nyt kenties monimuotoisempi kuin koskaan aiemmin. Siksi myös työyhteisöjen odotetaan monimuotoistuvan entisestään. Monet organisaatiot ovatkin tarttuneet tuumasta toimeen ja ottaneet rohkeita askelia monimuotoisuuden ja yhdenvertaisuuden eteen. Parhaimmillaan monimuotoinen työyhteisö tuottaa monenlaisia liiketoiminnallisia hyötyjä yritykselle sekä iloa ja oivalluksia työntekijöille.

Mitä hyötyjä monimuotoisuudesta syntyy? Miksi työyhteisön monimuotoisuutta on tärkeää edistää rekrytoinneissa? Entä miten sinä voisit edistää monimuotoisuutta, kun sinun työyhteisöösi ollaan rekrytoimassa uutta työkaveria? Rekrytointi on luonnollinen tilaisuus rakentaa työyhteisöä, joten rekrytointikäytännöt nousevat luonnollisesti pinnalle keskusteltaessa monimuotoisuudesta.

Tule maksuttomaan webinaariimme tiistaina 2.11.2021 klo 9.00 inspiroitumaan, miten monimuotoisuutta voi edistää rekrytoinneissa. Webinaarissa LAURA™ tuotepäällikkö Marko Sirén kertoo viisi verrattoman selkeää vinkkiä, joiden avulla monimuotoisuuden edistämisen voi aloittaa rekrytoinneissa heti, vaikka tänään! Halutessasi pääset jakamaan myös omat vinkkisi!

Ilmoittaudu siis mukaan, niin nähdään webinaarissa! Jos webinaarin ajankohta ei juuri nyt sovi sinulle, saat webinaaritallenteen sähköpostitse webinaarin päätteeksi.

Ilmoittaudu webinaariin


Olethan huomannut myös muut tapahtumamme?

Rekrytointi.com-webinaari 27.10.2021 klo 9.00 – 9.30: Haastavat rekrytoinnit – miten tavoittaa Osaaja?
Lue lisää ja ilmoittaudu!

Webinaari 30.11.2021 klo 9.00 – 9.45: Miten mitata hakijakokemusta rekrytoinneissa?
Lue lisää ja ilmoittaudu!

Digirekrytoinnin LAURA™-päivä järjestetään tiistaina 18.1.2022! Rekrytoinnin ja HR:n vuoden ykköstapahtuma järjestetään virtuaalisena, joten osallistumaan pääset näppärästi mistä tahansa. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!