Voimaa rekrytointeihin

Rekrytointijärjestelmän ominaisuuksista voimaa rekrytointeihin

Marko Siren Ajankohtaista

Sanotaan, että vain muutos on pysyvää, ja tämä pätee usein myös nykypäivän rekrytointeihin ja rekrytointitapoihin. Kun rekrytoinnit kasvavat ja kehittyvät, myös rekrytointijärjestelmään kohdistuvat vaatimukset tarkentuvat. LAURA™-rekrytointijärjestelmän monipuoliset ominaisuudet tarjoavat iloa, hyötyä ja energiaa rekrytointeihin ja rekrytointien kehittämiseen.

LAURA™ on siitä näppärä palvelu, että sen voi ottaa käyttöön helposti parhaisiin käytäntöihin perustuvilla ominaisuuksilla. Rekrytoinnin perustyökalujen lisäksi palveluun sisältyy vakiona mm. mahdollisuus automatisoida hakijaviestintää eri vaiheissa, valmiit työnhakulomakkeet sekä valmis tietosuojaseloste. Avaimet käteen -ratkaisullakin pääsee siis pitkälle ja säästyy monelta vaivalta. Palvelua voi laajentaa tarvittaessa myöhemmin, kun se on ajankohtaista. Laajennettavuus onkin yksi LAURA™-palvelun eduista. Monipuoliset ominaisuudet laajentavat ja uudistavat rekrytoijan työkalupakkia aina tarpeen mukaan.

Rekrytointijärjestelmän laajentamisessa voi lähteä liikkeelle pienin askelin esimerkiksi tärkeimmistä integraatioista, lisänäkyvyyksistä ja kevyistä rekrytoijan arkea sujuvoittavista hakijaviestinnän automaatioista. Rekrytointien ja HR:n prosessien laajemmassa kehittämisessä voi edetä puolestaan laajempiin toiminnallisuuksiin kuten kertakirjautumiseen, HR-järjestelmäintegraatioon, YT-moduuliin, sijaishallintaan tai vaikka rekrytointilupaan.

Nykyisin uusia ominaisuuksia on helppo ottaa käyttöön myös modernista ja helppokäyttöisestä LAURA™ Store -sovelluskaupasta, johon pääsee suoraan järjestelmän sisältä. Suuri osa valikoimassa olevista lisäominaisuuksista on saatavissa ”avaimet käteen”-tyyppisinä, eli ne on helppo ottaa käyttöön parilla klikkauksella. Storessa on myös maksuttomia lisäominaisuuksia.

LAURA™ Store on melko uusi toiminnallisuus. Sen avulla haluamme viestiä asiakkaillemme entistä avoimemmin ja selkeämmin, mitä kaikkea LAURA™-rekrytointijärjestelmällä voi tehdä. Tutustu LAURA™-palveluun ja ota yhteyttä!