Rekrytointi haltuun webinaarisarjamme avulla – webinaarikalenteri kevät 2019

Kalle Ketonen Ajankohtaista


LAURA Rekrytointi Oy järjestää keväällä 2019 kolme digitaalisen rekrytoinnin ja osaajien tavoittamisen asiantuntijawebinaaria. Webinaarit järjestetään kolmena keväisenä tiistaina klo 10.

Webinaari ti 2.4.2019 10:00 – 10:45
Suomen nopeimmin kasvava Osaajapankki – ratkaisuja rekrytoinnin haasteisiin

Marraskuussa 2018 lanseerattu Rekrytointi.com Osaajapankki saavuttaa 50 000 osaajan rajan huhtikuussa 2019. Kasvuvauhti on ollut ainutlaatuisen vahvaa suomalaiselle osaajien tietokannalle. Osaajapankki täydentää Rekrytointi.com:n ainutlaatuista palvelupakettia erilaisiin rekrytointitarpeisiin Suomen verkoston, kohdistetun rekrytointimarkkinoinnin ja kansainvälisen osaajien tavoittamisen rinnalla.

Webinaarissa keskityttiin Osaajapankin mahdollisuuksiin rekrytointien tukena sekä erilaisten ratkaisujen sopivuuteen eri tilanteissa. Lanseerasimme samalla myös Premium-tuotteen haastaviin rekrytointeihin.

Katso nyt webinaaritallenne oheisen painikkeen kautta ja kuuntele mistä Suomen nopeiten kasvavassa osaajapankissa on oikein kyse!

Katso webinaaritallenne

Webinaari ti 9.4.2019 10:00 – 10:45
Pikatreffit LAURA™:n kanssa – miten varmistat sujuvan digirekrytoinnin?

Digitalisaatio, robotisaatio ja monet nykypäivän trendit mullistavat digiajan rekrytointia. Kaiken hypetyksen keskellä täytyy kuitenkin muistaa, että tarkoituksena on löytää oikeat osaajat oikeisiin tehtäviin. Työpaikkailmoitusten monimuotoisuus, kohdistettavuus oikeille osaajille, toimiva ja oikea-aikainen hakijaviestintä sekä työnhaun helppous ovat esimerkkejä seikoista, jotka monesti korostuvat nykypäivän rekrytoinneissa.

Mutkattoman työnhakukokemuksen lisäksi on yhtä lailla tärkeää, että rekrytointityökalu tarjoaa HR:lle ja rekrytoiville esimiehille tarpeelliset palikat rekrytointiprosessien läpivientiin ja rekrytointien johtamiseen tiedolla.

Katso nyt webinaaritallenne ja kuulet lisää sujuvasta digirekrytoinnista! Webinaari soveltuu erityisesti rekrytoijille ja HR-osaajille, joille LAURA™ -palvelu ei ole vielä entuudestaan tuttu.

Katso webinaaritallenne

Webinaari ti 14.5.2019 10:00 – 10:45
Kansainvälinen osaajien tavoittaminen ja rekrytoinnin trendit
ainutlaatuista tutkimustietoa ja käytäntöjä

Osaajapääoman merkitys jatkaa nousuaan jatkuvasti kasvavalla ja monimuotoistuvalla kansainvälisen työvoiman markkinalla. Rekrytointi.com:n, The Networkin ja Boston Consulting Groupin toteuttama Global Talent Survey tarjoaa ainutlaatuista tutkimustietoa ja näkemystä kansainväliseen osaajien tavoittamiseen.

Webinaarissa käydään läpi tutkimuksen tuloksia, kansainvälisiä trendejä sekä niiden syitä ja seurauksia. Brittien näkemys Brexitin vaikutuksista? Trendit maailmalla? Houkuttaako Trumpin USA? Suomen vetovoima?

Katso nyt webinaaritallenne oheisen painikkeen kautta ja kuule lisää kansainvälisestä osaajien tavoittamisesta.

Katso webinaaritallenne