Rekrytointi.com-palvelu on nyt julkaistu – hyödynnä lanseerausmarkkinointi!

Ismo Kurri Ajankohtaista

Avasimme Rekrytointi.com-palvelun yleisölle 17.5.2017. Samalla vanha Uranus.fi-sivusto suljettiin ja sen liikenne ohjattiin uudelle sivustolle. Rekrytointi.com on LAURA Rekrytointi Oy:n uuden yritysilmeen mukainen moderni rekrytointisivusto, jolta löytyvät niin avoimet työpaikat kuin koulutuspaikatkin. Hakutoimintoja on edelleen kehitetty ja vaihtoehtona on myös karttahaku, jolla hakija löytää työpaikat helposti vaikka läheltä kotiaan. Kaikki toiminnot toimivat luonnollisesti yhtä hyvin kännykän, tabletin kuin tietokoneen ruudulla. Työpaikan hakeminen ei voisi olla helpompaa.

Palvelussa rekrytoija voi helposti seurata tilastonäkymän kautta päivittäisiä ilmoitusten lukijamääriä ja hakuklikkauksia. Näin voit tarvittaessa muokata työpaikkailmoituksen sisältöä ja parantaa ilmoituksen näkyvyyttä, jos haku ei tuota riittävästi hakijoita.

Käynnistimme yhdessä mediakumppaneidemme ja kolmen työnantajayrityksen RD Velhon, RTK Palveluiden ja Sitowisen kanssa laajan ja pitkäkestoisen Rekrytointi.com-palvelun lanseerauskampanjan. Haemme rekrytointisivustolle pysyviä kävijöitä heidän luomiensa hakuvahtien avulla. Samalla sivustolla olevat työpaikkailmoitukset saavat poikkeuksellisen runsaasti kävijöitä. Onhan myös sinun ilmoituksesi mukana?

Kampanja jatkuu aktiivisena koko vuoden

Uusi lanseerauspiikki tulee syksyllä. Nyt kannattaakin tehdä kanssamme ilmoitusyhteistyösopimus, sillä LAURA™-asiakkaillemme tarjoamme todella kustannustehokkaan ilmoituskanavan.

Ota yhteyttä myyntiimme! Voimme tehostaa rekrytointianne monin eri tavoin.

Olemme kehittäneet LAURA™-järjestelmän julkaisukanavaa Rekrytointi.com-palveluun ja laajennamme julkaisumahdollisuuksia kesäkuun aikana niin, että se näkyy kaikille LAURA™-asiakkaillemme (kuva 1). Samalla annamme LAURA™-asiakkaillemme mahdollisuuden ilmoittaa rivi-ilmoituksina työpaikkansa ilmaiseksi Rekrytointi.com-palvelussa (kuva 2). Rivi-ilmoitus on kuitenkin näkyvyydeltään heikompi kuin maksullinen ilmoitus. Kustannustehokas ja erityisesti LAURA™-asiakkaille edullinen normaalin näkyvyyden ilmoitus kannattaa ehdottomasti aina julkaista, koska näin varmistaa laajan näkyvyyden uuden rekrytointisivuston lanseerauskampanjan aikana. Voit myös ilmoittaa jo LAURA™:n kautta julkaistut työpaikkailmoitukset myös Rekrytointi.com-palvelussa. Entisessä Uranus.fi:ssä julkaistut työpaikkailmoitukset on siirretty automaattisesti Rekrytointi.com-palveluun.

Valmistuvien opiskelijoiden rekrytointi käy nyt kuumimmillaan, ole mukana!

Voit ottaa yhteyttä täältä!


Kuva 1. Rekrytointi.com -julkaisukanava LAURA-järjestelmässä.

Kuva 2. Rivi-ilmoituksen näkyvyys Rekrytointi.com-palvelussa.