Osta työtä Suomeen ja tilaa LAURA™ Start ilman aloitusmaksua

Osta työtä Suomeen ja valjasta LAURA™ Start rekrytointeihisi ilman aloitusmaksua

Ramona Westersund Ajankohtaista

LAURA™ Start on ketterän rekrytoijan työkalu, joka kattaa rekrytoinnin yleisimmät tarpeet. Julkaiset näyttäviä rekrytointi-ilmoituksia, joihin upotat halutessasi fiiliskuvia ja videoita. Luokittelet, tägäät ja kommentoit hakijoita. Hakijaviestinnän hoidat automatisoidusti, ajastetusti tai manuaalisesti, yksittäin tai ryhmäviesteinä. Raportit ja tilastot hoituvat myös näppärästi.

LAURA™ on helppokäyttöinen ja kattava rekrytointijärjestelmä, jolla onnistut rekrytoinnissa. LAURA™-rekrytointijärjestelmä sopii kaikenkokoisille yrityksille, organisaatioille, oppilaitoksille, kunnille ja kaupungeille. LAURA™ on rekrytoijan paras työkaveri! Tutustu LAURA™n ominaisuuksiin tarkemmin.

Osta työtä Suomeen ja tilaa LAURA™ Start ilman aloitusmaksua

LAURA™-rekrytointijärjestelmälle on myönnetty Avainlippu-tunnus osoituksena Suomessa tehdystä työstä. Osta työtä Suomeen -päivän 3.12.2021 kunniaksi sinun organisaatiollasi on nyt mahdollisuus ostaa työtä Suomeen ja valjastaa LAURA™ Start rekrytointienne tueksi.

Tilaamalla LAURA™ Start -järjestelmän loppuvuoden 2021 aikana, saatte järjestelmän käyttöön ilman aloitusmaksua eli maksatte vain edullista kuukausihintaa. Edun arvo 890€.

Etu koskee vain uusia tilauksia ja tilaus tulee tehdä 31.12.2021 mennessä.

 

Hyödynnä etu ja tilaa LAURA™ Start

 


Katso myös Rekrytointi.com ja Rekrytointi.com Osaajapankki -palveluiden Osta työtä Suomeen -päivän loppuvuoden tarjoukset.