LAURA™ Linkedin-integraatio

LAURA™-päivä 17.1.2014

Tiina Paasonen Ajankohtaista

Tämän vuotinen LAURA™-päivä järjestettiin perjantaina 17.1.2014 Pasilassa, Eteran auditoriossa. Tapahtumaan osallistui yli 80 rekrytoinnin parissa työskentelevää, joista osa oli ennestään LAURA™-järjestelmän käyttäjiä ja osa vasta tutustumassa järjestelmään. Koostimme päivästä tämän yhteenvedon, johon on kerätty päivän esitykset sekä kuvia, twiittejä ja otteita päivän palautteista. Esitykset ovat salasanasuojattuja, ja niiden katseluoikeus on päivään osallistuneilla ja ilmoittautuneilla.

LAURA Rekrytointi Oy, Hannu Solanne

Tilaisuuden avasi LAURA Rekrytointi Oy:n toimitusjohtaja Hannu Solanne. Hän puhui esityksessään rekrytointi-alan ja LAURA Rekrytointi Oy:n rekrytointi-ilmoittelun uusista tuulista vuonna 2014.

WP_20140117_001

ESITYS: Hannu Solanne, tilaisuuden avaus

Jaakko Lehto Executive Search Oy, Antti Joutseno

Seuraavana puheenvuoroon pääsi Jaakko Lehto Executive Search Oy:n Antti Joutseno, Hän puhui suorahakuyrityksen kehityksestä HR-alan moniosaajaksi ja HR-alan tulevaisuuden näkymistä. Lue lisää Jaakko Lehto Executive Search Oy:stä täältä. HR-alalle Antti ennusti valoisaa tulevaisuutta,

LAURA Rekrytointi Oy, teknologiatiimi

Ennen päivän ensimmäistä taukoa päästiin vielä itse LAURA™-järjestelmään. LAURA Rekrytointi Oy:n teknologiatiimin Markku Ekblom valaisi vieraita LAURA™-järjestelmän tietoturvasta ja käyttäjähallinnan uudesta integrointitavasta.

ESITYS: Markku Ekblom, Tietoturva ja käyttäjähallinnan uusi integrointitapa

Markun jälkeen teknologiatiimin Tatu Toivio toi esiin järjestelmän uudistuksia: LAURA™ saa uuden visuaalisen ilmeen sekä kokonaistilanteen seurantaa helpottavan aloitussivun.

ESITYS: Tatu Toivio, Uusi ulkoasu ja kokonaistilanteen seurantasivu

Ote palautteesta: ”Uusi ulkoasu ja aloitussivun uudistus oli mieluinen ja iloinen yllätys. Ensivaikutelma oli selkeä ja silmää miellyttävä.”

lauraruoka
Aamupäivän kahvitauolla tarjottiin muun muassa sämpylöitä. Päivän tarjoiluja kehuttiin myös palautelomakkeissa.
 

Kiilto Family Oy, Antti Uski

Ensimmäisen tauon jälkeen Kiilto Family Oy:n Antti Uski puhui muun muassa kansainvälisistä rekrytonneista LAURA™-järjestelmällä.

ESITYS: Antti Uski, LAURA™- järjestelmän käyttö kansainvälisessä rekrytoinnissa

Kahvitauko teki selvästi terää, sillä Antin esityksen jälkeen ihmiset heräsivät keskustelemaan aktiivisesti. Kansainvälisestä rekrytoinnista heiteltiin ajatuksia suuntaan jos toiseenkin.

LAURA Rekrytointi Oy, teknologiatiimi

Antin jälkeen vuoroon pääsivät LAURA Rekrytointi Oy:n teknologiatiimiläiset, Marko Manninen aiheenaan asiakkaanhallinta ja toimeksiannot sekä Riku Malkki aiheenaan integrointimahdollisuudet.

ESITYS: Marko Manninen, Asiakkaanhallinta ja toimeksiannot (1. sivu)

ESITYS: Riku Malkki, Integraatiomahdollisuudet

Aamupäivän viiden puheenvuoron jälkeen pidettiin lounastauko. Lounaalla ehdittiin kysellä kuulumisia, verkostoitua ja keskustella – mistäpä muustakaan kuin LAURA™-järjestelmästä.

LAURA Rekrytointi Oy, Riku Malkki ja Kaarlo Vennervirta

Lounaan jälkeen LAURA Rekrytointi Oy:n Riku Malkki ja Kaarlo Vennervirta esittelivät LAURA™-järjestelmää demo-ohjelman kautta. Samalla tutustuttiin muutamiin uusiin ominaisuuksiin, kuten videohakemus-integraatioon. Alle on lueteltu keskeiset asiat, joita demossa käytiin läpi:

  • rekrytointisuunnitelma
  • työpaikan luonti ja julkaisu
  • hakemusten vastaanotto
  • tallennus ja lajittelu
  • hakemusten käsittely vaiheittain
  • viestintä hakijoiden kanssa
  • tiedon välittyminen rekrytoijien välillä

Toimintoja täydentävät käyttöoikeushallinta ja monipuoliset raportointimahdollisuudet. Perustarpeiden lisäksi järjestelmä kattaa myös sijais- / osa-aikatyöhallinnoinnin varauskalenteri- ja sms-työhönkutsutoimintoineen. Rekrytointialan yrityksille on  tarjolla rekrytointitoimeksiannon prosessointiin ja asiakkuuden hallintaan liittyviä toimintoja.

Laurayleiso
Päivään osallistui yli 80 rekrytoinnin parissa työskentelevää henkilöä.
 

LAURA Rekrytointi Oy, teknologiatiimi

Iltapäivällä LAURA Rekrytointi Oy:n Marko Manninen pääsi vielä toiseenkin kertaan lavalle. Markon esittelemät muokattavat hakulomakkeet herättivät aktiivista keskustelua.

ESITYS: Marko Manninen, Kysymyspankki ja muokattavat kysymykset (2. sivu)

Ote palautteesta: Manninen vakuutti LAURA-osaamisellaan.

Yleisradio, Sari Veikkolainen

Viimeisestä vierailijan esityksestä vastasi Yleisradion Sari Veikkolainen. Hän puhui päivän polttavasta aiheesta, nimittäin sosiaalisen median hyödyntämisestä rekrytoinnin saralla. WP_20140117_002 ESITYS: Sari Veikkolainen, Sosiaalinen median hyödyntäminen rekrytoinnissa

Useissa palautteissa Sarin esitystä kehuttiin todella mielenkiintoiseksi.

LAURA Rekrytointi Oy, Kaarlo Vennervirta

Päivän päätti LAURA Rekrytointi Oy:n Kaarlo Vennervirta vetämällä yhteen LAURA™-järjestelmän nykyiset kehityskohteet ja tulevat kehityssuunnat.

ESITYS: Kaarlo Vennervirta, Laura™-järjestelmän viimeisimpiä räätälöintejä

Ote palautteesta: Järjestelyt olivat onnistuneet ja päivä ylitti odotukset. Kiitos!

Palautelomakkeiden perusteella tapahtumaa pidettiin varsin onnistuneena ja myös LAURA Rekrytointi Oy:n henkilökunta oli tyytyväinen päivään. Palautteista nousi esiin erityisesti LAURA™-järjestelmän asiakaslähtöisyys, sekä LAURA Rekrytointi Oy:n henkilökunnan nopea reagointi asiakkaiden tarpeisiin. Otamme palautteissa ja keskusteluissa ilmenneet ajatuksenne huomioon LAURA™-järjestelmän ja LAURA™-päivän kehityksessä.

Jos et päässyt paikalle, tai sinulla on kysyttävää LAURA™-järjestelmästä, ota meihin yhteyttä.

Yhteydenottolomake

Kiitos vielä kaikille tapahtumaan osallistuineille! Aiomme jatkaa perinnettä ja järjestämme kiinnostavan LAURA™-päivän myös ensi vuonna. Seuraava LAURA™-päivä järjestetään perjantaina 16.1.2015. Merkitse päivä siis jo nyt kalenteriisi ja toivottavasti näemme siellä!