5 syytä miksi

5 syytä miksi

5 syytä miksi

LAURA™ -rekrytointijärjestelmä on rekrytoijan paras työkaveri!

Image

1. Helppo rekrytointijärjestelmä

Selkeä ja helposti opittava rekrytointityökalu

Tiesitkö, että sinä olet supersankari? Teetpä rekrytointeja joka päivä tai kerran vuodessa, organisaatiosi menestys riippuu sinusta! Siksi meille on äärimmäisen tärkeää, että rekrytointityökalu on kotimainen, tietoturvallinen, helposti opittava ja selkeä käyttää, jotta supersankarit voivat keskittyä rekrytointiin.
lue lisää
 

2. Työnantajakuva paranee

Rekrytointi on kampanja työnantajakuvan puolesta

Harva ulkopuolinen tietää, millainen organisaatiosi oikeasti on työnantajana. Siksi työnantajakuvan näyttäminen on tärkeää, myös rekrytoinneissa. Millainen työnantajakuva teidän rekrytoinneistanne välittyy?
lue lisää
 

3. Hyvä hakijakokemus

Elämyksiä työnhakuun

Hakijakokemus ei vaadi monimutkaisia taikatemppuja eikä mystiikkaa. Työnhakijalle riittää monesti, että työnhaun saa hoidettua helposti ja että viestintä on riittävää. Mitä jos yllättäisit hakijat positiivisesti esimerkiksi tekstiviestillä: “Hei, lähetin sinulle juuri haastattelukutsun sähköpostiisi, käytkö varaamassa itsellesi sopivan haastatteluajan.”.
lue lisää
 

4. Laajennettavuus ja liitettävyys

Palvelu kasvaa tarpeittesi mukaan

Mitä haluat rekrytoinneiltasi nyt ja jatkossa? Single Sign-on, anonyymi rekrytointi, rekrytointilupa, työpaikkavahti, uudelleensijoitus ja takaisinotto, API-rajapinta esim. rekrybotin liittämiseen, brändätyt ehdokasesittelyt… näistä ja monesta muusta moduulista saa kasattua kokonaisuuden, jolla rekrytoinnit sujuvat!
lue lisää
 

5. Tavoitat osaajat helposti

Rekrytointimarkkinointi ja tuki

Olemme täällä sinua varten, ja parasta työpäivässämme on olla apunasi rekrytoinneissa. Palvelumme avulla sinun on helppo esimerkiksi käynnistää tehokas rekrytointikampanja. Vain rasti ruutuun ja asiantuntijamme ottavat homman haltuun. Monikanavainen rekrytointi-ilmoittelu ja osaajien tavoittaminen onnistuvat paikallisesti ja kansainvälisesti, helposti suoraan LAURA™-palvelusta.
lue lisää
 

Haluatko onnistua rekrytoinneissa ja löytää oikeat osaajat oikeisiin tehtäviin? Pyydä tarjous tai esittely, tai tutustu rekrytointijärjestelmän ominaisuuksiin tarkemmin.

Kerro miten voimme auttaa!

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottavat yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

LAURA™-rekrytointijärjestelmää toimittaa suomalainen ura- ja rekrytointiyritys LAURA Rekrytointi Oy
Image
Kokemuksia LAURA™-palvelusta