Bolt.Works Oy

Asiakaspalveluhenkinen myyjä päivittäistavarakauppaan Riihimäelle, Riihimäki

  • Sijainti Kanta-Häme
  • Julkaistu 24.09.2024, 14:41
  • Haku päättyy 14.10.2024, 0:00
  • 14.10.2024, 0:00

Asiakaspalveluhenkinen myyjä päivittäistavarakauppaan Riihimäelle, Riihimäki

Oletko luontainen asiakaspalvelija, nautit kassatyöskentelystä ja tuotteiden hyllyttämisestä? Hyllyjen järjestyksen ylläpito on sinulle mieluista puuhaa? Haemme nyt asiakkaillemme myyjiä päivittäistavarakauppoihin eri puolille Riihimäkeä. Jos kaupan alan työtehtävät ovat sinun juttusi, jatka lukemista!

Kaupan alan työntekijänä tehtävänäsi on huolehtia, että asiakkaat saavat ostosreissuillaan tarvitsemansa tuotteet loistavan asiakaspalvelun siivittämänä. Työssäsi hyllytät näppärästi myymälään saapuvia kuormia ja palvelet asiakkaita kassalla, jossa on tarjolla monipuolisesti erilaisia palveluita. Työ voi pitää sisällään myös muita myymälän siisteyteen ja järjestykseen liittyviä tehtäviä, sekä asiakkaiden tilausten keräilyä.

Työssäsi tarvitset tarkkuutta ja huolellisuutta, jotta kassajono liikkuu sujuvasti ja tuotteet löytävät oikeille hyllypaikoille. Onko sinulla jo ennestään ikärajapassi, kassaosaamista, kokemusta Veikkaus-koneen käytöstä tai pakettipalveluista? Mainiota! Kuulemme mielellämme, mikäli olet jo kerryttänyt alalta kokemusta, joten lisääthän hakemuksellesi/Bolt-profiiliisi mahdolliset aiemmat työkokemuksesi/osaamisesi. Toisaalta sinun ei tarvitse olla kaupan alan konkari tähän tehtävään hakiessasi, sillä oikeanlainen asiakaspalvelullinen asenne ratkaisee!

Työ tapahtuu pääasiassa myymälöiden aukioloaikojen puitteissa, työvuoroja voi siis olla viikon kaikkina päivinä, maanantaista sunnuntaihin, kello 6–23 välisenä aikana. Työtä on tarjolla vaihtelevasti asiakkaidemme tarpeen mukaan ja alkaa mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan. Työ sopiikin siis hyvin joustavaan elämänrytmiin ja esimerkiksi opintojen oheen pidemmäksikin aikaa.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 14.10.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:5
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!