RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Työnjohtaja telakkateollisuuteen

  • Sijainti Uusikaupunki
  • Julkaistu 24.09.2024, 0:00
  • Haku päättyy 15.10.2024, 23:59
  • 15.10.2024, 23:59

Työnjohtaja telakkateollisuuteen

Uudenkaupungin Työvene Oy etsii nyt työnjohtajaa telakan runkovarustelutehtäviin!

Oletko sinä etsimämme vahvalla vastuunkanto- sekä ongelmanratkaisukyvyllä varustettu työnjohdon ammattilainen, jolle sormi ei mene suuhun kiireen ja paineen alla työskennellessä? Onko sinulla teknistä sekä käytännön kokemusta laivanrakennuksen erilaisista valmistusprosesseista sekä kommunikoit sujuvasti niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa? Jatka lukemista, tässä voisi olla juuri sinulle sopiva työpaikka!

”Uudenkaupungin Työveneellä on pitkä kokemus ammattikäyttöön tarkoitettujen alumiini- ja teräsrunkoisten veneiden ja alusten suunnittelusta ja rakentamisesta. Toimitamme asiakkaan tarpeiden mukaisesti räätälöidyt avaimet käteen -projektit ajallaan ja sovittuun hintaan. Yli 220 alustoimitustamme ovat antaneet Työveneelle arvokasta kokemusta vaativiin ammattikäyttöihin soveltuvien alusten suunnittelusta ja rakentamisesta. Avainhenkilöillämme on vuosikymmenten kokemus laivanrakennuksesta ja projektienhallinnasta, lisäksi hyvät tuotantotilat varmistavat, että asiakkaamme saavat aina laadukkaan tuotteen.”

Tehtävänkuvaus:

Tehtäväsi työnjohtajana on aluksien runkovarusteluun liittyvien töiden ja työntekijöiden johtaminen. Työnjohdon päätehtävä on toteuttaa käytännössä työnsuunnittelun ja tuotantopäällikön etukäteen valmistelemat työt etukäteen suunnitellussa työjärjestyksessä sekä vastata alusten rakentamiseen liittyvien töiden ja työntekijöiden johtamisesta. Huolehdit, että työt valmistuvat aikataulussa, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu:

– Töiden valmistelu ja organisointi yhdessä tuotantopäällikön ja työnsuunnittelun kanssa
– Työntekijöiden ohjeistaminen, tukeminen ja työturvallisuuden valvonta
– Työtilojen, työkalujen ja materiaalien saatavuuden varmistaminen 
– Laadunvalvonta ja projektien aikataulutus
– Päivittäinen tiimin johtaminen sekä ongelmanratkaisu

Työsi sijoittuu pääosin kentälle, mutta myös toimistotyö on osa arkeasi.

Odotamme sinulta:

– Vahvaa vastuuntuntoa ja kykyä johtaa tiimiä
– Hyvää ongelmanratkaisutaitoa ja yhteistyökykyä
– Kokemusta vastaavista työnjohtotehtävistä, erityisesti alusten runkovarustelun parista
– Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä piirustusten lukutaitoa
– MS Office ohjelmistojen sekä katseluohjelmistojen käyttötaitoja

Valittu työntekijä tulee työllistymään suoraan Uudenkaupungin Työvene Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten projektien parissa ja kehittää omaa osaamistasi osana kokenutta tiimiä.

Lähetä hakemuksesi sekä palkkatoiveesi oheisen hakulinkin kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointipalvelujen Johtaja Timo Riissanen, 045 231 2399 tai timo.riissanen@rtkhenkilostopalvelu.fi. 

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,